Hyvänmielenkuva

21.39


Eilen mummin ja papan luokse jäi tällaiset ihanat tyypit kiltisti hoitoon ja heillä oli lauantai-ilta sujunut oikein kivasti, niinkun aina. Sen verran ikävä meillä noita pieniä oli että allekirjoittanut kömpi Pirpanan viereen nukkumaan yöllä mummolaan saapuessamme, tuli vaan sellainen olo että siihen on jäätävä kun kerrankin on mahdollista. Aamulla herätys oli jo ennen kukonlaulua mutta eipä se haitannut. Osasin näköjään juhlia tälläkertaa oikein :) Aamupuuron jälkeen kömmittiin koko konkkaronkka vielä uudestaan unille ja kaikki nukahti, mikä on tosi harvinaista!

Oli kaikenkaikkiaan kiva ilta! Kauniit juhlat kauniissa ympäristössä ja extrana tuon kaikenlisäksi oli se, että pääsimme tutustumaan Pertti Kurikkaan sekä bänditovereihin, tämänhetkisiin idoleihimme. Herrasmiehiä ovat :) Juhlavieraita olivat.

Nyt en kirjoittele enempää sillä tällähetkellä jännätään pääseekö mun velipoika, Pirpanan kummisetä kaupunginvaltuustoon. Ihan hyvältä näyttää tällähetkellä mutta silti vielä niiin epävarmalta. Peukut pystyyn!

You Might Also Like

1 kommenttia

Suosituimmat

Facebook