Lavastettua

20.58
Niinkun jo aikaisemmin vähän vihjailin, meidän perhe kävi kuvauksissa. Kaverini joka pappi ammatiltaan onpi, pyysi meitä mukaan seurakunnan projektiin ja suostuimme. Tuossa pari otosta. Muita en ole vielä nähnytkään. Enimmäkseen meistä kuvattiin videomatskua.. Jännä odotella lopputulosta.

Imetyskuvia ja nyt sitten vähän hengellisempää tavaraa.. mitähän seuraavaksi? :)
Hauskaahan noissa kuvissa on se, että H toimii näemmä isin sijasta sylikummina.

Tähän loppuun melkeinpä pakollinen fiilistely, on nimittäin ihan mahtavaa ollut huomata miten helposti nämä meidän iltatouhut sujuu vaikka isi onkin iltavuorossa. Pirpana nukahtaa nätisti omaan sänkyyn ja pikkuveljenkin kanssa on ollut suht helppoa. Välillä vähän inahtelee mutta onneksi tyttö on jo tottunut pienokaisen ääniin eikä näinollen häiriinny pikku inahteluista. Sitten kun nuo pienet nukkuvat, äiti joutuu jokailta nipistämään itseään oikein kunnolla jotta uskoo ihan oikeasti omistavansa näin huipputyypit. 

Mä vaan olen niin rakastunut ei sille mitään mahda.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Painan "tykkää"-nappia :)

    VastaaPoista
  2. Autenttinen tilanne kaikin puolin - paitsi 'kummisedän' rakkautta huokuva katse Pirpanan kosketukseen. Ainakaan meillä yhdessäkään kastamistilaisuudessa kummi ei ole yhtä rakastavasti silmillä seurannut pikkusisarusten tai kummitädin edesottamuksia. Kiitos, että jaoitte tämän meidän lukijoiden kanssa. Sydän.

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook