Lintuäidin toive

23.20


Luin tänään mun omille pikkutipuille ihanaa Peukaloputti-lorukirjaa ja puhkesin jälleen kyyneliin..
Aika herkillä ollaan vielä.

Uunilintu, pörhöhöyhen,
hautoo hiljaa munia.
Kuoren alla linnunpojat
näkevät jo unia.

-Kunpa teille maailmassa
laulupuita riittäisi,
eikä raaka pohjatuuli
niitä nurin niittäisi.

Jukka Itkonen

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Sori anonyymi, jouduin poistamaan sun epäasiallisen kommentin. Siitä tuli paha mieli mulle ja monelle muulle myös. Heitäppä sähköpostilla jos tulee jotain muuta vielä mieleen..

  VastaaPoista
 2. sulla on kyllä mahdottoman suloiset lapset! :) kaikkea hyvää teidän perheelle! <3

  VastaaPoista
 3. Sydämeen käypä ihana runo. Saanko kopsata?

  VastaaPoista
 4. Hei, olen toisen vuoden lastentarhanopettajaopiskelija Helsingin yliopistolta. Käyn juuri parhaillaan varhaisvuosien erityiskasvatus-kurssia, jossa perehdymme mm. lasten erityisen tuen tarpeisiin, niiden tunnistamiseen ja tukemiseen. Saimme pienryhmäni kanssa tehtäväksi tehdä Down-syndroomasta pienen esitelmän muulle ryhmälle. Minun osuuteni ryhmätyöstä käsittelee vanhempien ajatuksia ja kokemuksia Down-lapsistaan.
  Olen lukenut blogiasi jo kauan ja seuraillut sivusta Pirpanan kehitystä. Kysyisinkin, olisiko sinulla aikaa ja/tai halua vastailla muutamaan kysymykseen Down-lapsen äidin arjesta ja omista kokemuksistasi Down-lapsesta? Ryhmätyö esitellään muulle ryhmälle (n. 20henkeä) ja näyttäisin pienen pätkän jotakin videotasi myös esitelmän yhteydessä. Voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen jaana.p.tuominen@helsinki.fi, niin jutellaan lisää. Yritin etsiä sivuiltasi sähköpostiosoitettasi, mutten löytänyt.
  Yst. Terveisin Jaana Tuominen

  VastaaPoista
 5. Vastaan sinulle viimeistään huomenna. Toisella jalalla tässä keikuttelen pienempää unille, saas nähdä kauan kestaa. Jos nukahtaa pikaisesti niin kirjoittelen vielä tänään ;) Lähden mielelläni mukaan tähän.

  VastaaPoista
 6. yleensä ne paskanjauhajat on just niitä, mistä ainakin itte ihmettelen suuresti, että miks vaivautuvat jotain blogia lukemaan jos kerta ovat sitä mieltä mitä ne kommentit yleensä sisältää.
  itte en kyllä jaksais blogii lukee, jos sitte pitää sitä paskaa jauhaa...

  VastaaPoista
 7. Blogisi on aivan mahtava :) Olen seuraillut jo pidempään... Itse työskentelen kehitysvammaisten ohjaajana palvelukodissa, ja blogisi herättää itsessäni paljon lämpimiä ajatuksia. Minusta on mahtavaa, että jaat näitä ajatuksiasi meidän muidenkin kanssa. Iso kiitos siitä :) -Henna

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook