Mitä pienempi edellä..

20.45

..sitä isompi perässä.


Aikanaan me ei millään saatu opetettua tyttöä tutille. Nyt se sitten päätti alkaa syömään mokomaa..
Mun hassu pieni tyttö.

Veikan 2 kk tarkastuksessa kaikki hyvin. Päätä täytyy jatkossa vähän tarkkailla että pysyy tasaisesti kummallekkin puolelle kallellaan. Meinaa poika vaan oikealle kokoajan katsella ja kuulemma tuo johtuu siitä että on kohdussa ollut samassa asennossa. No, tänään ollaan sitten treenailtu sitä vasuriinkin päin olemista.

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Meillä oli sama juttu pään kanssa pojan ollessa pikkuinen ja kallo ehti mennä hiukan vinoonkin. Mutta nyt on palautunut jo tässä kuukausien mittaan aika hyvin (Eemi kohta 10kk).

  Alussa meillä auttoi eniten sellainen ranteeseen kiinnitettävä helistin, jonka laitoimme sille epäsuosiossa olevalle puolelle käteen, sekä poitsun vaihtaminen toiselle puolelle nukkumaan (nukkui mun vieressä). :) Hauska toi tuttijuttu!

  VastaaPoista
 2. Siis niin ihana tuo teiän neiti!!!! <3

  VastaaPoista
 3. Meillä oli kans vauvalla jonkin verran samaa tyyliä katsella ja vääntyä enemmän toiselle puolelle. Toimiviksi havaittiin myös nuo nukkumapuolen vaihdosvinkit. Vauva toki herkästi kääntyy sinne suuntaan, missä äiti ja isi ovat / jotain tapahtuu. Itse kiinnitin huomiota myös siihen, että kantaisin vauvaa tasapuolisesti molemmin puolin, ettei aina olisi sylissä samoin päin. Myös tuo yllä oleva helistinvinkki kuulostaa hyvältä :) Kyllä se siitä..

  VastaaPoista
 4. Niins syötävän ihana tuo teijän tyttö!! :)

  /Äiti kolmelle mussukalle

  VastaaPoista
 5. Suloinen Pirpana! :)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook