Hymy

20.34Uusi toppapuku ja iloinen tyttö! Ulkoileminen on tällähetkellä parasta ajanvietettä sekä äidille että tyttärelle. Väsymys nimittäin meinaa ottaa vallan ainakin äiskästä mutta eiköhän tämä tästä taas...  Odotamme kuin kuuta nousevaa tytön fysioterapian alkamista sillä nyt tuntuu siltä että Piippis olisi jo kovasti halukas liikenteeseen. Huutelu kotona on välillä jo aika rassaavaakin. Aurinko jaksaa paistaa kunhan typsy saa pitää katsekontaktia kokoajan äitiin tai isiin mutta yksinään hän ei kauaa viihdy. No, tilanne helpottaa varmasti jossainvaiheessa. Viito&Viserrä on ollut korvaamaton lapsenvahti aamupäivisin!

Tänään äiti törsäsi liikaa rahaa me&I kutsuilla mutta kukapa nyt ei sillointällöin omiin kultakimpaleisiin tuhlaisi. Värikkäitä vaatteita synkkään ja pimeään talveen! 

Tämä on muuten ensimmäinen päivitys uudella IPadillä. Hommattiin moinen itsellemme, mutta myös Pirpanan tulevan oppimisen apuvälineeksi. On jo nyt kovin kiinnostunut Tom cat applikaatiosta. Eilenillalla naurettiin kaikki pissit housussa sille hassulle kissalle :)

Mukavaa alkavaa viikkoa! Meillä se alkaa rota rokotteen sekä äidin hammaslääkärin merkeissä. Hurraa!


You Might Also Like

1 kommenttia

Suosituimmat

Facebook