Odotettu hetki

20.31
Tyttö istui tänään kahteen otteeseen huoneensa lattialla ja leikki tosi nätisti leluillansa ihan itsekseen, ilman ylimääräisiä huuteluita. Ajatella että en ole aikaisemmin keksinyt laittaa kokonaista lelulaatikkoa tarjolle mutta nyt kun mummi niin teki, saatiin jälleen kokea onnenhetkiä tyttöön liittyen. Katsotaan nyt sitten että kuinka kauan tää kikka toimii. 

C-lausunto Rinnekodista saapui postissa eilen. Kylmä hiki nousi otsalle kun avasin kirjekuoren ja ryhdyin sitä lukemaan mutta iloisesti yllätyin jälleen sillä tuo lausunto oli varsin realistinen mutta siihen sisältyi myös paljon nättejä ja mukavia lauseita, jotka tekivät äidin tosi onnelliseksi. Puheterapeutti mainitsi siinä Pirpanan olevan "herttainen tyttö" ja minä liikutuin ihan kyyneliin saakka kun luin terapeutin sanelemaa kertomusta meidän viimeisimmästä käynnistä. Tyttö nimittäin oli siellä varsin söötti ja puhelias. 

Fysioterapeutin kirjallinen tuomio ei yllättänyt enää mutta sen pehmensi mukavasti loppumaininta että: "Tyttö kehittyy omaa tahtiaan" ja asiahan on todella juurikin niin. Jokainen meistä kehittyy omaa tahtiaan ja jokaiselle meille se suotakoon.

Nyt lähdetään sitten taistelemaan vammaistukea Kelalta meidän perheelle sekä viittomakielen kotiopetusta. Nuo fysioterapiat meille on jo myönnetty. 

Kaikinpuolin ok olo nyt. Parin viimepäivän aikana Piippis on oppinut potkimaan liikkeelle sellaisen kävelynharjoittelukapistuksen (kotioloissa ihan mersu vaan vaatimattomasti) ja on silminnähden iloinnut siitä. Ollaankin saatu jo vähän osviittaa siitä mitä luvassa on kunhan jalat ottaa kunnolla alleen. TV-tasolta on lentänyt kaikki lattialle mikä nyt vaan käteen on sattunut osumaan ja noin niinkun muutenkin ovat viherkasvit olleet vaarassa.

Eipä tänään kummempia. Pikkuveli oppi käkättämään ääneen. Ihan mahdottoman sööttiä. Nyt meidän katon alla on sitten kaksi samanlaista.

Kyllä muuten on kiva odottaa viikonloppua kun tietää että pääsee vähän tanssahtelemaan piiiitkästä aikaa. Luvassa hääjuhlat. Saan laittautua ajan kanssa ja pukea nätin mekon päälle. Yksi eniten kaipaamistani asioista ajasta ennen lapsia :) Kaikella rakkaudella.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Hauskaa viikonloppua ja häitä!

  Onnellisia hetkiä käkättäjien kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Tuntuu, että meillä se paras homma (kirjahyllyn alaovien paukuttelun jälkeen...) on saada kaataa lelulaatikot kumoon ja levittää kaikki lelut pitkin olohuoneen lattiaa :)
  Meillä on Eskoon käynti joulukuun alussa, jännää nähdä millainen meininki täällä on ja mitä kommentteja tulee neitosesta.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä Eskoon käyntiin ja oikein tuhannen paljon terkkuja tytölle ja muulle perheelle! :)

   Poista

Suosituimmat

Facebook