Tämä päivä

21.35Pikkumiehen ensimmäinen neuvolapäivä on takanapäin. Painoa tullut kivasti ja nyt sitä on niinkin paljon jo kun 4220 g. 

" Suloinen poika. Kasvaa rm:lla hienosti. Imetys sujuu hyvin. 3-4 h välit syötöllä. D-vit saa aloittaa nyt 2 vko iästä. Varhaisheijasteet normaalisti, aukile tavallinen. Iho hyvä. Silmät siistit. Napavarsi vielä kiinni, ei eritä, ei hajua. Jäntevä, hieno vauva!"

No, tilanne on vähän muuttunut tuosta päiväisestä. Napavarsi ei ole enää kiinni vaan napatynkä löytyi tänään vaipasta iltasella. 

Neuvolan jälkeen käytiin vielä kaupassa ja kuvan räpsäsin innokkaasta shoppailijasta Cittarissa kun odoteltiin isiä karkkiosastolla. Mummi ja pappa tuli täksi ajaksi hoitamaan Pirpanaa kotiin sillä meidän on vähän hankala kulkea vielä koko perhe yhdessä kun mä en saa kantaa Piippistä enkä edes poitsun koppaa.

Olo alkaa kyllä muuten olla jo aika jeppis.
Illalla sitten puuhasteltiin kotona niitä näitä. Ryömittiin, kuunneltiin isin kitaran soittoa erittäin keskittyneenä sekä ihan vaan olla möllöteltiin. Ulkona satoi vettä ihanasti. Pirpana on oppinut hienosti hampaiden pesun. Alkuunhan tämän asian kanssa vähän jouduttiin taistelemaankin mutta nyt on jo niin reipas tyttö ja antaa isin kiltisti pestä hampaat. Tämä vaan vaatii vielä sen että äiti pesee samalla omat hampaansa :)

 Seuraavaksi luvassa onkin raikkaan syys(?)illan nuuskuttelua kun lapsukaisetkin nukkuu tyytyväisenä. Ehkäpä maistan siinä ohella puoli lasillista punkkua pitkästä aikaa ja nautiskelen hiljaisuudesta..

Mulla on kaikinpuolin niin tuhannen onnellinen ja tyytyväinen olo nyt..


Niin kiitollinen.


You Might Also Like

6 kommenttia

Suosituimmat

Facebook