Little miss sunshine

19.58


Viikonloppu mummin & papan hoivissa meni kivasti (ja nopeasti). Rehellisesti tuntui aika luksukselta nukkua aamulla vähän pidempään kun normaalisti, mummin katsoessa Pirpanaa. H lähti joka aamu jo hyvissä ajoin studiolle. 
Mulla on levännyt olo mutta kiva oli tulla kotiinkin. Sytytin kynttilät ja nautiskelen nyt sateisesta illasta lasten nukkuessa. 

Näin ihania suukkosia Piippis jakeli mummille lähes koko viikonlopun ajan


Tänään oppi tyttö melkein sanomaan pupu. Ensimmäinen tavu tulee hienosti jo jokakerta ja parikertaa erehtyi sanomaan ne kaksi tavua peräkkäinkin. On ollut kiva seurata miten taitavasti tyttö tapailee jo sanoja ja ne muutamat pari sieltä jo tulee ihan oikeastikkin. Edelleen silti odottelen sitä the sanaa. 


Kotimatkalla isi räpsäsi pari kuvaa matkalaisista. Piippiksellä iso mökömökö käynnissä tässävaiheessa kun masu oli vähän kipeä ja ruoka ei oikein meinannut maistua. Hirveet raivarit vetäs mummolassa juuri vähän ennen kun oltiin lähdössä kotiin. ONNEKSI kotona tilanne rauhoittui, kakka tuli ja iltapuuronkin tyyppi söi kokonaan. Pieni mutta kuitenkin iso vaiva tuo ummetus aina välillä meidän perheessä. Pirpana kun ei tykkää edes luumua syödä joka tunnetusti saattaisi vähän jeesata tuohon vaivaan..

Huomenna on erityinen päivä. Pirpana kastettiin 28.8.2011 ja me vietettiin ensimmäistä hääpäivää. Nyt, kaksi vuotta häiden jälkeen meitä on jo neljä kappaletta! Lupaan, että ensivuonna tilanne ei ole se mitä jotkut huuliveikot kaveripiiristä ovat ennustelleet. Ei rakkaat, meitä ei ole silloin viisi. 

Juhlimme hääpäivää ensi lauantaina viettämällä kaverin kolmekymppisiä Helsingissä. En tällähetkellä keksi parempaa tapaa sillä mulla on ollut ihan hirveä ikävä kaikkia tuttuja ja puolituttujakin :) Huomenna poksahtaa samppakaljapullo, senkin lupaan.

Huomenna luvassa myös vastaus lukijan kysymykseen..


You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Onnea Teille! Meillä tänään 29. hääpäivä, mutta neljään se lapsiluku jäi. :)

  VastaaPoista
 2. Little miss sunshine on niin söpö ja voi mitä suukkoja hän antaa mummille <3

  Onnea perheenlisäyksestä näin jälkijunassa, teidän poika on hurmaava!


  -Romeon äiti

  VastaaPoista
 3. mie olen aina miettinyt, että miten autoon mahtuu kaksi turvaistuinta ja takakonttiin koirat plus vielä matkatavarat :D hyvin näyttää mahtuvan :)
  Minusta on ihana lukea blogiasi, teen töitä erityislasten kanssa ja minulla on myös kehitysvammainen veli. Kirjoitat ihanasti elämästänne :)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook