Prinsessa

21.57

Äidin Pirpana sekä Rusina 

Ihan pikaiset kuulumiset syystä että äitiä väsyttää paljon. Ja toisesta syystä että pienempi lapsi valittelee masukipuaan hörpättyään tänään pullosta maidon lisäksi aimoannoksen ilmaa. Äiti ei tajunnut ajoissa ja nyt sitten rampataan käytävää ees-taas sekä hyssytellään vauvaa. 

Tänään kävi taas vieraita, Pirpanan kummit. Vauvan saamisessa mukavaa on(kaiken muun ihanan lisäksi)se, että kaikki ystävät tulee kylään <3  Kiva viikko takanapäin siinäkin mielessä.

Päivän iloinen uutinen numero kaksi: Pirpana on tänään yrittänyt nousta seisomaan potalla istuessaan. Laitetaan usein potan eteen sellainen lelukaari jotta tyttö saa puuhastella mieluisia juttuja samalla kun istuu toimituksella. Tänään tyttö keksi sitten uuden jutun ja yritti tosiaan nostaa itseään pystyyn monta kertaa kaaren avulla. Ei onnistunut vielä mutta positiivista on että yritystä tuon sorttiselle toiminnalle löytyy jo jonkinverran.

Otettiin eilen ihan muutaman tunnin pikku breikki arjesta ja kurvattiin autolla kaksin H:n kanssa katsomaan Lampirockiin Jaakko&Jaytä sekä Kuningasideaa. Mummilla ja papalla ei ollut minkäänlaisia ongelmia tuon parituntisen aikana meidän lapsukaisten kanssa ja mä sen kyllä tiesinkin etukäteen. En olisi lähtenyt jos ei olisi ollut niin varma olo. Pikkujätkä on eri simppeli vauva. Kun kelpaa pullo ja tutti niin on huomattavasti helpompaa.

Ja seuraava lähtee äidin prinsessalle.

Nyt lähden normaalia kaavaa noudattaen pesemään leikkaushaavaa ja sitten nukkumahommiin. Pojankin kerkesin tainnuttaa unosille tässä kirjoittelun välissä.Minun kaunokainen <3 Hiukset kikkuralla somasti päiväunien jäljiltä. Rakkauspakkaus!

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Juuri sopiva ihana kappale Pirpanalle!!!

    VastaaPoista
  2. Voi että nuo teijän lapsoset on ihania! Meijän 7-kuinen pottailee kans, ja eilen sattui kaksi kurjaa onnettomuutta. Aamulla tyttö putosi potalta, vaikka istuin ihan vieressä lattialla, en siis ehtinyt napata kiinni. Iltapäivällä tämä taas yritti nousta seisomaan ja istahti tietenkin heti takaisin, jolloin peppu osui suoraan potan "nokkaan". Kummallakin kerralla piti itkeä hartaasti, mutta onneksi potta ei alkanut pelottaa. Mutta peppuun tuli mustelma. Täytyy siis olla tarkkana vanhempienkin, kun lapsi istuu potalla. :)

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook