VirnistyksiƤ

21.02


Ƅidin pieni hymysilmƤ lƤhdƶssƤ isin kanssa kauppareissulle. Kassajonossa oli muuan tƤti jƤƤnyt ihastelemaan Pirpanaa kun hƤn niin iloisesti oli tƤtƶselle vilkutellut.


PiippiksellƤ on nyt meneillƤƤn joku "show-vaihe". Kokoajan esittƤƤ ilmeillƤ, eleillƤ ja hƶpƶttƤmƤllƤ omia juttujaan sekƤ viihdyttƤƤ ihmisiƤ ympƤrillƤƤn. MikƤs siinƤ :) Nyt kun ƤiskƤn vatsalihaksetkin alkaa toipumaan leikkauksesta eikƤ nauraminen enƤƤ satu niin paljon. Ekat kotipƤivƤt oli vƤhƤn hankalia kun tyttƶ sai Ƥidin kokoajan hekottamaan ja se sattui ƤitiƤ.  

Pirpana on oppinut sanomaan "vauva" (yllƤtys ;). Se mikƤ tekee asiasta huvittavan on ettƤ hƤn kuiskaa sen jokakerta. ƄƤneen tuota sanaa ei sanota.
Niin ja kun nyt pƤƤstiin kerskailemaan uusilla taidoilla niin ei unohdeta ryƶmimistƤ rapustailiin. Menee jo aika vauhdilla peruuttaen maan tasalla. JƤnnƤ nƤhdƤ mikƤ on seuraava edistysaskel motoriikan saralla.


Ja tƤssƤ tƤmƤ uusin tulokas. AamupƤivƤt kukkuu hereillƤ ja iltapƤivƤt nukkuu. Illat torkahtelee ja ƶisin valvoo parin tunnin pƤtkƤn. Muuten nukkuu. No, kokemuksesta onneksi tiedƤn ettƤ nƤmƤ valvomisjutut tulee vielƤ muuttumaan moneen otteeseen. Piippiskin on ollut vƤhƤn levottomampi nyt pari yƶtƤ mutta se oli tƤysin odotettavissa. Se isosiskolle sallittakoon, onhan tƤmƤ pikkuveikka nyt aikamoinen mullistus pienen ihmisen elƤmƤssƤ kuitenkin. 

Juteltiin H:n kanssa toissailtana siitƤ ettƤ miten uusi vauva on vaikuttanut Pirpanan erityisyyteen ja siis lƤhinnƤ meidƤn vanhempien suhtautumiseen tuota erityisyyttƤ kohtaan. YhdessƤ todettiin ettƤ vain ja ainoastaan positiivisesti. SiitƤ ei ole epƤilystƤkƤƤn.

Olenko jo maininnut ettƤ mulla on aika ihanat pikku tyypit? 

<3

P.s Muistakaa illalla ihailla tƤhdenlentoja. MinƤ ainakin teen niin.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Onpas kovasti Ƥidin nƤkƶinen pikkutyyppi :) On varmasti isƤnkin nƤkƶƤ, mutta kun ei ole isƤƤ livenƤ nƤhnyt, niin ei samalla tavalla tunnista piirteitƤ :) Ja jƤlleen ihanat kuvat Pirpanasta!

    VastaaPoista
  2. Lƶysin blogisi nyt vasta ja voi miten suloisia lapsia teillƤ on :) Niin ihana pirpana ja sƶpƶ pikkuveikka <3 Paljon onnea vielƤ perheenlisƤyksestƤ! Ja pikaista toipumista rankasta synnytyksestƤ!

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook