Syksyfiilistely

23.09


Ihanaa viikonloppu edessä jälleen! Tänään ollaan ulkoiltu paljon ja nautittu nätistä syys-säästä. Aivan mahtavaa kun pääsee jo kunnolla liikenteeseen ja ilmassa leijailee raikas syksyn tuulahdus. Mielikin on muuttunut entistä valoisammaksi jokapäiväisten kävelylenkkien myötä. On hauska huomata miten lämpöisiä, ehkä jopa vähän sääliviäkin katseita saan kun työntelen noita kahta pientä :D tai sitten ehkä kuvittelen vain. Paljon ihmiset tulevat ihan juttelemaankin. Kyselevät lasten ikäerosta ja muusta. Ihan mukavaahan se on.

Tänään kun kaikista pienin nukkui, otetiin perhepotretti (tai yritettiin ottaa) meistä kolmesta. No ei se nyt ihan onnistunut mutta laitoinpas nyt tänne kuitenkin. Tulee jokatapauksessa tosi hyvä mieli kun katson tuota kuvaa. 

Huomenna äitiä ja isiä kutsuu piitkästä aikaa iso kirkko ja ystävän kolmekymppiset. Tosi kiva pyörähtää ystäviä moikkaamassa, varsinkin kun tietää että lapset ovat mitä parhaimmassa hoidossa mummin ja papan luona. Pikkujätkän kanssa ei ole näillänäkymin havaittavissa samoja ongelmia kun Pirpanan kanssa aikanaan, hää kun ei huolinut tuttipulloa kertaakaan ja seitsemään kuukauteen äiti ei oikeastaan pystynyt olla tytön luota poissa kun maksimissaan kolme tuntia. Eipä se pahemmin kyllä haitannutkaan. Se aika meni niin hurjan nopsaa kun opettelin uutta. Ajatukset välillä vähän sekasotkussakin.

No mutta, nyt onkin sitten jälleen odotetun unen aika.
Kivaa viikonloppua!

Ja niin, onnea Pirpanan ja "Väken" sedälle sinne Guinnes-tuoppien äärelle! :)

You Might Also Like

3 kommenttia

Suosituimmat

Facebook