Muutama (kännykkäkuva) kotiutumispäivältä

20.59


"Mikä toi on ja mitä se nyt tekee!?"

"Uskaltaiskohan sitä hipaista vähän?"Pirpana on ihan hassu tyyppi. Se nyrpistää naamaa kun vauva alkaa ääntelehtimään ja eilen se keksi että hänhän voi myös alkaa itkemään niin eipähän ainakaan huomio keskity liikaa tuohon pieneen ihmeelliseen olentoon :) No, tänään tilanne on jo ollut vähän parempi ja nyt se vaan katsoo meitä vanhempia hölmistyneenä kun pikkutyyppi kitisee.

Minä parantelen vielä ja kerron synnytyksestä tarkemmin kunhan jaksan kirjoittaa tänne pidemmän stoorin. Aikamoisia tunteita nostatti pintaan nuo viimeviikkoiset tapahtumat ja tuntuu että vasta nyt olen alkanut niitä puimaan kunnolla. Hirveitä pelkotiloja tulee kun olen vielä puolikuntoinen ja kroppa ihan tiltissä tuon toisen leikkauksen tiimoilta. Oikeaa kylkeä koristaa aivan järkky iso mustelma joka ylettyy navasta selänpuolelle mutta se on nyt jo paranemaan päin. Olen vieläkin aika turvoksissa mutta maidonnousu on yksi syy siihen. Toinen nilkka on aivan halko ja samoin vatsanseudulla on tietysti sekä raskauden jälkeistä että leikkauksesta aiheutunutta paisumusta. Onneksi mulla on nuo kolme tuossa rinnallani. H on ihan uskomaton tehopakkaus(rehellisesti sanottuna yllätyin) ja pitää huolta kodista sekä lapsista silloin kun en itse siihen kykene. Oon tuhannen ylpeä hänestä. Ja sitten tietysti nuo ipanat ihanaiset, mä olen niin sekaisin niistä! Mitä mä olen tehnyt niin hyvää että mulle on siunaantunut kaksi noin ihanaa? 

Nyt olen vahvasti sitä mieltä että nämä kaksi (+ tietysti tuo isompi) ovat mun elämäni kultakimpaleet ja heille annan kaikkeni nyt, sekä tulevassa. 

Huomenna tulee terkkari poistamaan tikit. Tuntuu hassulta että nyt jo mutta uskon että tietävät kyllä milloin se kannattaa tehdä :)

Ihanaa että ollaan nyt tässävaiheessa. Olo kohenee päivä päivältä ja mulla on mun koko mahtikööri kasassa vielä viikkotolkulla. 

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Voi vitsi miten kivoja kuvia, ihania ovat! Onnea oikein paljon ja toipumista. <3

  VastaaPoista
 2. Söpöläiset :)

  Toipumisia itsellesi, nauttikaa pikkuvauva-ajasta, tekstistäsi välittyy positiivinen, onnellinen tunnetila.

  Asioiden läpikäymiseen voi varmasti myös pyytää aikaa hoitaneelta taholta/osastolta - heidän näkemystään siitä miksi asiat menivät kuten menivät. Itsekseen ei välttämättä pääse pohdinnoissaan kovinkaan pitkälle, saattaisi helpottaa kun kuulisi asiantuntijoiden näkemykset tehdyistä ratkaisuista. Onneksi kaikki on nyt kuitenkin hyvin.

  Aya

  VastaaPoista
 3. Hurjalta kuulostaa tuo sun olotila, mutta onnellista, että koko ajan kuitenkin parempaan päin ja poika on onnellisesti maailmassa, terveenä :) Pirpana näyttää kuvissa oikein ylpeältä siskolta :)

  VastaaPoista
 4. Huh, kuulostaa siltä kuin olisit pyörinyt myllynkivien välissä - ei oo varmaan mikään ihan helppo olotila tällä hetkellä! Ihanaa, että perhe voi hyvin (iiihania kuvia!) ja mies auttaa minkä kerkiää - niin se juuri pitää mennäkin. :) Edelleen pikaista toipumista toivottelen. :)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut uudesta, suloisesta perheenjäsenestä!!Ja Pirpana jatkaa valloittavuudellaan, ihana isosisko!

  VastaaPoista
 6. Voi ihme Sinun ja Teidän pikkuisia. Ihania.

  VastaaPoista
 7. Onnea teille, ihanat sisarukset nuo kaksi!

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook