Odotuskuulumisia rv 16

22.47

Piipahdin tänään neuvolassa lääkärintarkastuksessa ja sielläpä ei mitään ihmeellistä todettu muutakun että kaikki hyvin siis. Vauvan syke jumpsutti tasaisesti sataa ja viittäkymppiä. Kaikenlaisia ennustuksiahan noista sykkeistä kuulee mutta jännä nähdä pitävätkö meillä sitten paikkaansa.  Mulla on nyt menossa raskausviikko 16 ja vointi oikein hyvä. Tästä yritän nauttia. Verenpaineet, sokerit  sekä kaikki muukin ok ja hemoglobiinikin oli 119, mikä on tosi hyvä siihen nähden etten ole lisärautaa vielä popsinut. Mulla on aina ollut vähän taipuvaisuutta anemiaan olen sitten ollut raskaana tai en. Kaivoin Retaferit kaapista ja tästä päivästä eteenpäin yritän muistaa nyt ihan syödäkkin niitä.

Masu kasvaa vauhdilla ja päivä päivältä tunnen vauvan liikkeet selkeämmin. Päätin skipata sen inhottavan ällöttävän sokerirasituksen silläkin uhalla että saan huutia neuvolassa. Meidän taloudessa kun noita verensokerinmittauslaitteita on ihan kaksinverroin niin mielestäni aivan hyvin voin itsenäisesti niitä sokruja tarkkailla. Ja tarkkailenkin.

Vähän unisia ollaan oltu kaikki tänään vaikkakin yö nukuttiin tosi hyvin. Ehkäpä se tämä talvi saa aikaan vähän ylimääräistä uupumusta. Onneksi mennään jo kovaa vauhtia kevättä kohti. Ja kesää.. hui.

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook