Ensimmäinen haasteeni

23.36

Säännöt ovat seuraavanlaiset:

"Laita siis tämä (allaoleva maatuska) lätkä blogiisi ja täydennä seuraavat lauseet:


1. Tunnen itseni Vuoden Mutsiksi kun...
2. Lapsiperhe-elämässä haasteellisinta on...
3. Suurin lapseltani saama kohteliaisuus on se, kun hän...
4. Kello 12 yöllä olen yleensä....
5. Kello 8 aamulla olen yleensä....
6. Haluaisin sanoa lapsen/lasten isälle, että..
7. Haluaisin sanoa omalle äidilleni, että..
8. Viimeksi kiroilin, kun....
9. En ole koskaan osannut...
10. Parasta, mitä housut jalassa ja ilman lapsia voi tehdä, on...


Sitten laita viesti eteenpäin ainakin yhdelle hyvälle mammabloggaajalle, jonka uskot ehtivän vastata haasteeseen."

Noniin, huomasin tosiaan puolivahingossa että olin saanut haasteen eräässä blogissa . Kiitän sekä kumarran siitä ja yritän suoriutua kysymyksistä kunnialla...

1. Tunnen itseni Vuoden Mutsiksi kun... tai oikeastaan syystä että oma äitini sanoi minulle pari viikkoa Pirpanan syntymän jälkeen olevansa meistä tosi ylpeä kun osasimme ottaa uutisen Pirpanan diagnoosista niin hienosti vastaan ja sanoi myös että hoidamme vauvaa suurella rakkaudella joka oli hänen mielestään upeaa nähdä. Siltikään en nyt itselleni vuoden mutsi-titteliä vielä lähtisi ojentamaan. Jokainen mutsi on vuoden mutsi.

2. Lapsiperhe-elämässä haasteellisinta on... valvominen ja se, ettei saa nukkua silloin kun nukuttaa! Onhan tässä ollut opettelemista mutta kokoajan parannan valvomistaitojani enkä kiukuttele H:lle läheskään niin paljon kuin ennen.

3. Suurin lapseltani saama kohteliaisuus on se, kun hän... nauraa mun hölmöille nauratusyrityksille. Pirpanalla on loistava huumorintaju sillä se on sama kuin äidillä ;) Suuri kohteliaisuus on myös se kun pieni ihminen rutistaa äidin poskia kummallakin kädellä ja antaa märät imutukset. Tahtoo vaan olla lähellä.

4. Kello 12 yöllä olen yleensä... toivottavasti nukkumassa. Yleensä en kyllä sitten valitettavasti kuitenkaan ole. Joko en saa vaan unta, kuuntelen vauvan tuhinaa tai tuhlaan kallista yöuniaikaa tietokoneella.

5. Kello 8 aamulla olen yleensä... Pirpanan kanssa sängyllä loikoilemassa ja viettämässä aamupuuron jälkeistä lepohetkeä. Heräillään.

6. Haluaisin sanoa lapsen/lasten isälle, että.. olet upea vahva toveri ja paras isi meidän Pirpanalle. Ilman sinua olisi paljon tylsempää. 

7. Haluaisin sanoa omalle äidilleni, että... viimeaikoina olemassaolosi merkitys elämässäni on korostunut entisestään. Säikähdin kun luulin hetkenaikaa että sinulle tapahtuu jotain vakavaa. Olet maailman tehokkain ja parhain mummi Pirpanalle ja niin äärimmäisen rakas. Kiva että parannuit.

8. Viimeksi kiroilin kun... Nyt täytyy rehellisesti sanoa että en muista. Kiroilen kyllä valitettavankin paljon mutta ilmeisesti en itsekkään enää kiinnitä siihen toimintaan sen kummempaa huomiota. Yritän parantaa tapani.

9. En ole koskaan osannut... nauttia täysillä hetkestä... ennenkun Pirpana syntyi. Olen yrittänyt opetella tekemään niin ja onnistunutkin siinä aika hyvin. Meidän perheen elämä on tässä ja nyt.

10. Parasta, mitä housut jalassa ja ilman lapsia voi tehdä, on... sori tylsä vastaus joka oli niiin ennalta-arvattavissa. Nukkua koko yö kertaakaan heräämättä. Mielellään 12 tuntia putkeen. Usein on myös kivaa valvoa hyvän ystävän kanssa, juoda vähän viiniä ja kuunnella musiikkia. Ehkä tanssiakkin.


You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook