Luksusta arki-illassa

21.25

Tänään me vanhemmat saatiin ehkä suloisin saunakaveri ikuna mukaan löylyihin. Pirpana nautti lämmöstä ja jakeli onnellisia vauvahymyjä isille ylälauteille. Hetken aikaa saunottuamme, tyttö pääsi vielä vaahtokylpyyn ja istui siellä onnistuneesti ensimmäistä kertaa. Pikku kätösillä oli kiva läpsytellä vettä ja ihmetellä omia varpaita vedenpinnan alla. Saunominen on ollut meille aina melkeinpä pyhä asia ja ihan huippua oli saada vihdoin jakaa tuo hetki koko perheen kesken. Muistan kun Piippistä odotin niin mun ensimmäinen kysymys neuvolassakin oli "Saanko mä saunoa normaalisti?". Siispä tyttö onkin varmaan jo masussa oppinut viihtymään löylyissä.

Meidän iltakukkuja nukahti tänään poikkeuksellisesti jo ennen ysiä, sillä jätettiin tarkoituksella iltanokoset väliin. Tämä siksi, että me vanhemmat saataisiin illalla vähän omaakin aikaa ennen nukkumaan menoa. Aamulla tosin herätään näillä näkymin aikaisemmin kun ennen mutta menköön.

Ja niin, tänään Piippis on nukahtanut kummallakin kerralla päiväunilleen peukalo suussa. Jäytää niin kovasti nyt sormiaan kutiavien ikenien vuoksi ja tästä syystä sitten peukku tuppaa unohtumaan suuhun. Ei haittaa. Söpöä vain!

Minä taasen kehittelin itselleni tänään ylimääräistä päänvaivaa kun aloin yhtäkkiä himoitsemaan Arnoldsin donitseja. Lähin myymälä Helsingissä. Ei auta. Ajattelin huomenna piinata ystävää ja pyytää tuomaan töistä kotiin tullessaan. Tähän ei nyt mitkään Valintatalon huonot kopiot auta tähän ongelmaan, sen tiedän.

Masussa muuten tuntuu jo pientä rapsuttelua aina silloin tällöin.

On se vaan niin uskomattoman rauhoittavaa tuo pienen ihmisen tuhina. Taidanpa itsekkin nyt lopettaa kirjoittamisen tältä päivältä, syödä vähän ja vetää peiton korville jälleen.

P.s Jos joku lukija omistaa pienikokoisia äitiysvaatteita joista tahtoo päästä eroon, olen mahdollisesti halukas ostamaan ne pois.

Hyvää yötä.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Voi tuota ihanaista! :) Miten joku voikin olla noin söpö? <3

    Meilläkin muuten hampaat alkoi tulla ihan miten sattuu ja tulee vieläkin, ikinä ei voi ennustaa, mikä kolo seuraavaksi täyttyy. :D

    VastaaPoista
  2. Voi kiitoksia! Ja niin nämä meidän ihanat tyypit aiheuttaa vähän EXTRAjännitystä tässä hammasasiassakin ;)

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook