Sairasta sakkia

22.33

Ollaan kaikki tässä perheessä (Pirpanaa lukuunottamatta) nyt vähän puolikuntoisia ja tästä syystä blogin päivityksetkin ovat jääneet lyhyehköiksi. Pakko oli kuitenkin tulla vähän riemuitsemaan sillä meidän pikku pimu on nyt jo kyllästynyt pelkkään selällään/masullaan olemiseen ja tänään hän sitten aloitti ryömimisharjoitukset ihan tosissaan! Noin 2 cm onnistuikin jo etenemään lattiatasolla. Lähipäivinä siis mitä todennäköisimmin luvassa lisää fiilistelyä tämän asian tiimoilta..  Nyt viihdytään jo paremmin masullaan kun selällään ja se on huippujuttu se. Ihan mieletöntä huomata miten tuo meidän aikaisemmin niin flegmaattinen liikkuja on keksinyt että miten ne omat lihakset toimii ja nyt sitten oppii melkein jokapäivä jotain uutta. Ihanaa! On mukava mennä (sitten joskus kun maksari meille myönnetään) fysioterapiaan kun Pirpana on oppinut niin mahottomasti uusia juttuja.

Mulla nyt neljättä päivää pää järkky kipeä. Verenpaineet/-sokerit ok mutta oisko sitten flunssaa pukkaamassa vaiko ihan vaan lihakset jumissa, en tiedä. Pirpanan isi taasen valittelee kurkkuaan että eikähän se tautia pukkaa hänelläkin. Kiva kiva.

Onneksi meillä on tuo neiti aurinkoinen ja näinollen siis pieni kipuilu ja särky on huomattavasti miellyttävämpää. Varsinkin kun on apukäsiä paikalla tarvittaessa. Kiitos mummi ja pappa!
Vielä yksi tärähtänyt kuva Piippiksestä huulipunat poskellansa. Kuka lienee pusuttanut.


Ja niin. Alkaa kuulemma läheistenkin silmissä mun raskauteni konkretisoitumaan eli siis toisinsanoen paisun.

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook