Viikonlopun otoksia.

22.24


Tämä kuva on ollut ehdottomasti viikonlopun onnistunein jos siitä aiheutuneesta naurun määrästä voidaan onnistumista mitata. Otin kuvan tytöstä joka innostui potalla ojentelemaan vuoronperään jalkojansa niinkuin balleriina konsanaan. Ja niiiin totisena :) Äiskän makkarakoipinen rakas. Lyyli-koirakin ujostelee taustalla.


Mahtui meidän lauantai-päivään myös Pirpanan mielestä hassunhauskojakin hetkiä. Yllättävän pienistä asioista se riemu ratkeaa.


Viikonlopun kruunasi koko perheen yhteinen saunahetki. Pirpana alkaa olla jo ihan vanha tekijä tuossakin hommassa. Viihtyisi varmasti pidempäänkin mutta äiti ei uskalla venyttää näitä saunahetkiä vielä hirvittävän pitkiksi. 

Illalla jaksoin väsätä vihdoin ja viimein sushia tähän jatkuvaan himooni ja toivottavasti tuo mokoma kiusa helpotti nyt hetkeksi. Tein kasvisversioita. Avocadoa, kurkkua ja paprikaa. Hyvin toimi niinkin.

Pirpana muuten nukkui viimeyön ensimmäistä kertaa erossa meistä vanhemmista. Kävimme illalla ystävien kanssa muutaman tunnin ajan istumassa ulkona ja tyttö jäi mummille sekä papalle koko yöksi. Ensimmäiset kokonaiset yöunet Piippiksen syntymän jälkeen. Ei varmaan tarvitse erikseen mainita että tekikö gutaa vai ei. On ollut ihanan pirteä olo koko päivän ja tuntuu että olen jaksanut tehdä normaalia enemmän hyödyllisiä asioita. Yö meni Pirpanallakin hyvin ja pieni kivi tipahti sydämeltä kun uskalsin ensimmäisen kerran luottaa siihen että myös yöllä Piippis selviää ilman äitiä. Kyllä tuo tissistä vieroittaminen on muuttanut aika paljon vaikkakin se on ollut ihan mielettömän vaikeaakin (mulle) aika-ajoin

Ainiin vielä, olin tänään elämäni ensimmäisillä me&I kutsuilla. Tilasin Pirpanalle kesähousut ja pipon. Aika tyyriitä vaatteita ovat mutta nytpähän pääsen testaamaan että kannattaako niistä jatkossa maksaa. 

Tuleva viikko tuo mukanaan kivoja asioita jälleen. Shoppailua. Vertaistapaamista. Ystävänpäivää. Äidin hemmottelupäivää... :) 

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook