Sydän vähän kallellaan

15.21

Maaliskuussa vietämme jälleen kerran meidän perheelle hyvinkin tärkeää juhlapäivää ja tänä vuonna osa meistä Ds-lasten vanhemmista päättikin ottaa vähän järeämmät keinot käyttöön tietoisuuden levittämisessä. 

Oman panokseni tempaukseen hoidin jo hyvissä ajoin - paria kuukautta ennen varsinaista juhlapäivää. Elämässä tilanteet muuttuvat, mutta muutama asia omassa maailmassani on sellainen, joka tulee pysymään tiukasti minussa viimeiseen hengenvetooni asti - nimittäin rakkaus omiani kohtaan ja suuren suuri kiitollisuus heistä jokaisesta juuri sellaisena kuin ovat.

Olenhan mä tämän ennenkin sanonut, mutta kun näitä kolmea pientä katson niin koen todella luoneeni jotain taianomaista. Jokaisella heistä on selkeä oma ihana persoonallisuutensa ja antavat toisillensa (meistä vanhemmista nyt puhumattakaan) maailman suurimpia asioita. 

Tatuoinnit oli helppoa ja hyvin luonnollista antaa ikuistaa omalle iholleni. Jokaisen nimi ranteessani.Nyt käsivarteni sisäpuolta koristaa myös sydän, joka on (Kaija Koon sanoin) vähän kallellaan. Tunne lienee monelle vanhemmalle tuttu, oli kyse sitten erityislapsesta tai ei - kaikki erityisiä omillensa kromosomimäärään katsomatta. Tämän ihanan ajatuksen hieman viistoon tatuoidusta sydämestä sai minun luottotatskaajani ja nyt se sopii kivasti kahden muun kädessä olevan kuvan kanssa synkkaan.

Kauneinta tuossa sydämessä lienee kuitenkin se, että se on muodostunut numeroista 21.3. Idea siitä lähti erään vertaisväkeen kuuluvan henkilön ajatuksista. Niille, jotka eivät vielä tiedä niin pienenä informatiivisena pläjäyksenä kerrottakoon että Downin syndroomassa kromosomiparissa 21 on kahden sijasta kolme kromosomia.


Heitän henkilökohtaisen haasteeni nyt ilmoille tämän tärkeän asian vuoksi. Jos 213-aihe koskettaa sinua tavalla tai toisella, niin mitäpä jos kertoisit tarinasi kuvan kera vaikkapa instagramissa häshtägillä #213tempaus 21.3 mennessä ? Rohkeimmat ehtivät vielä vaikka varaamaan ajan omalle tatuoinnillensa ;) Leivo kakku, teetä t-paita tai neulo vaikkapa värikkäät sukat. Myös minulle voi lähettää sähköpostiin kuvia ja varsinaisena juhlapäivänä tulemme julkaisemaan toivottavasti koskettavan ja ajatuksiaherättelevän kollaasin aiheen tiimoilta ainakin Downiaisten facebookiin, mahdollisesti muuallekin.

Tempaukseen osallistuneiden kesken tulen arpomaan 2 kappaletta suursuosion saanutta Samasta padasta-reseptikirjaa. Sain juuri kuulla, että tuosta kirjasta on 6. painos tulossa, sillä varastot ammottavat tyhjyyttään. Wau! Onnea <3

Onpas jännittävää. Katsotaan mitä saadaan aikaiseksi.

<3

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Ihana kuva tuo missä olet lasten kanssa ulkona. Teidän tytöthän on kuin kaksoset! ❤️❤️

  T. Vakkarilukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän nuo ovat <3 Äiti mokoma pukee vielä samanlaisiin vaatteisiin :D

   Poista

Suosituimmat

Facebook