Pari sanaa rakkaudesta

16.46Sanon päivittäin useasti lapsille ääneen, että rakastan. Sen sanominen on mulle tärkeää ja luontevaa, mutta on tietysti selvää, että kaikista tärkeintä on osoittaa oma rakkautensa toista kohtaan teoin – turvallisuutta luoden.

Joskus mietin, että voiko oman rakkautensa kertoa toiselle jopa liiankin "herkästi"? Haluan uskoa, että moisella toiminnalla tuskin kovinkaan suurta haittaa saan omilleni aiheutettua, joten ainakin toistaiseksi olen pysytellyt linjassani. Pari kolme kertaa päivässä per nassu on ihan ok niin kauan, kun lapset eivät osaa vaivautua äidin toiminnasta.

Pikku H ei vielä osaa juurikaan reagoida äidin rakkaudentunnustuksiin, ja isoveljensäkin yleensä toteaa vaan hymyillen "Joo", mutta poitsu kuitenkin usein ilmaisee meille vanhemmille tunteensa kertomalla vaikkapa että: "Äiti/isi sinä olet ihana!", ja jokakerta se tuntuu ihan parhaalta kuulla.

Piippis taasen on jo pienestä asti viittonut sanan "rakastan", mutta nyt tuo viittoma on jäänyt muistoihin ja asia ilmaistaan reippaasti ääneen. Kun kerron rakastavani isosti, saan vastaukseksi aina näin:Jo se että neiti puhuu näin hienosti, on omallatavallansa aika maagista. Ja sitten vielä tämä tällainen suloinen lisäbonus, että osaa puhua näinkin ihanasti..

<3

Suloista ja rakkaudentäyteistä viikonloppua kaikille!

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Aivan uskomattoman valloittava tyttö!! Ihana!

  VastaaPoista
 2. ihana tyttö ja puhuu tosi hienosti:)

  VastaaPoista
 3. Katoin varmaan viisi kertaa ton videon.Valloittava tapaus tuo teidän typykkä!Kyl äidin ja isän kelpaa, kun saa noin reippaita rakkaudentunnustuksia osakseen😊

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille ihanista kommenteista! :)

  VastaaPoista
 5. Tämän taidon kun oppisi kaikki tavan ihmiset. Meillä rakastan sinua kuuluu joka päivä monta kertaa tytön ja äidin suusta. Lisäksi olemme jo ottaneet "Ailajuu" sanonnan ja tyttö lisää siihen "tuumats" :)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook