Hyytävä syntymäpäivän aatto

0.45

 Eilen numero ikävuosissani vaihtui taasen.

Juhlin kuitenkin poikkeuksellisesti syntymäpäiviäni tatuointimessuilla– istuen kolme tuntia ystäväni Emman maskipenkissä välillä burleskitaiteilijoita hämmästellen, ja toisella hetkellä taasen rokkimissejä ihastellen. H lähti mun mukaan paikanpäälle, ja myöhään illalla ajeltiinkin sitten ihan vaan kotiin naamapesulle, sekä vapauttamaan mummi lastenhoidollisista tehtävistä. Vähän kyllä harmitti, ettei buukattu lauantai-illalle mitään naamiaispirskeitä, kun outfit olis ollut kerrankin viimeisen päälle huoliteltu. Ja tosiaan, tuo tekokalju on tehty Cheekille aikanaan Saturday night Liveen, mutta oikein hyvin toimi myös tässä mulle tehdyssä modernissa Chucky-luomuksessa.

Olin kovasti iloinen siitä että Emma pyysi mua mukaan tähän hommaan, sillä tämäntyyppisiä kokemuksia mun elämääni ei juurikaan ole mahtunut kuluneiden vuosien aikana.

Tai no.. yksi on. Sen muutama ehkä jo muistaakin. Allaolevassa kuvassa vain tuo Sugar Skull on Emman käsialaa. H on itse työstänyt omansa ;)Aivan täydellisen hauskaa hommaa on muuten tämä tällainen, ja olenkin hyvin iloinen siitä, että tänävuonna skipattiin perinteiset ravintoladeitit, ja uskaltauduttiin H:n kanssa viettämään vapaa-iltaa tatskamessujen merkeissä. On muuten nimittäin hyvin inspiroivaa seurata vierestä itselleen tutun ihmisen luovaa työtä, ja saada vieläpä olla mukana siinä näin vahvasti!

Viikonloppuun mahtui paljon kivoja juttuja, mutta laitan niistä erillisen postauksen tulevien päivien aikana.


Kivaa alkanutta viikkoa kaikille, ja toivottavasti nämä kuvat eivät nyt aiheuta kenellekään pahoja unosia ;)

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook