Videoterkut

20.44

IMG_7200 1

Vähän kuulumisia.

Tänään on ollut huomattavasti leppoisampaa kuin eilen, ja olenkin hyvin iloinen saadessani kertoa tämän teille myös! Instaseuraajille nämä videot ovatkin jo tuttua huttua, mutta päätin tänne bloginkin puolelle vielä laittaa elävänkuvan muodossa, että mitä ollaan tänään yhdessä puuhasteltu ja miten päivä on saatu kulumaan (sori klippien huono kännykkälaatu).

Tänään ollaan harjoiteltu esimerkiksi yhteisiä kotitöitä. Kahdesta vanhimmasta on jo ihan avuksi näissä helpoissa hommissa, ja pieninkin pysyi kiltisti kodinhoitohuoneessa toimituksen ajan. Hyvä tää tiimi on!


Ja sitten me tehtiin hyppytreenejä olohuoneessa.


Piippis on muutaman viikon sisään oppinut hyppäämään säkkituolille ilman toisen ihmisen tukea,  ja tää on ihan oikeasti tosi kova juttu! Uskallus sekä voima jaloissa on lisääntynyt merkittävästi. Ensikesänä varmaan jo hypitään itse trampoliinissakin, eikä vaan luoteta pikkuveljen pomppuvoimaan. Juuri näitä juttuja on nyt treenailtu fyssarin kanssa, ja harjoittelu on tuottanut tulosta. Hyvin iloista!

Näiden juttujen lisäksi varattiin hammastarkastukset koko jengille, meidät vanhemmat mukaanlukien. Olen vähän kauhuissani, sillä omaan alaleukaan pukkaa tällähetkellä verenmakuista viisaudenhammasta, ja yksi paikkakin  varmaan pitäisi vaihtaa. Poden parantumatonta hammaslääkäripelkoa, ja tilannetta ei auta se, että vuosia kestänyt työsuhde-etu ihanan hammaslekurini kanssa päättyi juuri. Nyt täytyy vaan olla urhea ja näyttää lapsille hienoa esimerkkiä. Selviän kyllä,

Huomenna on perjantai jee! Kipaisen kampaajalla ja saas nähdä, että minkälainen lopputulos huomenna peilistä paljastuu.

PikkuW haluaisi äidille siniset hiukset. Ehkä tälläkertaa ei, kun maanantaina saatan hyvässä lykyssä vilahtaa televisionkin puolella ;)

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook