Kesäsuunnitelmia

22.15
Tämän päivän ohjelmaan ei ole kuulunut kaupassakäyntiä kummempaa, ja lapset ovat saaneet keksiä itse tekemistä viihtyäkseen. Tämä pienin tuttisuu lienee taitavin siinä hommassa, ja vaikka räpsäisin nämä kuvat eilen, on meno ollut ihan samanlaista tänäänkin. Potan kanssa mennä suhataan milloin mikäkin päässä, kädessä tai jalassa, mutta kaikista kivointa on tiputtaa äidin vaatehyllystä pino lattialle, ja valkata sieltä kaikkein värikkäin paita kaulaliinaksi. Joskus vaikkapa ihan vaan silmien peitteeksi niin, että voi kivasti kävellä suoraan päin seinää pienen jännityksen puutteessa.  Ikean mammut jakkaraa tykkää kuskata myös mukanaan ja sopivan paikan tullen kiivetä sen avulla keittiön pöytää tonkimaan ja sitärataa. Tässä saa kyllä olla aivan jatkuvasti silmä tarkkana, että tuon ipanan saa pidettyä hengissä. Ihana ja kiltti se on, mutta ehtiväinen!
Saatiin joululahjaksi koko perhe liput Sampo nukketeatteriin, ja tänään sain varattua meille liput toukokuulle "Kultakutri ja kolme karhua"-näytökseen. Tuota kirjaa luetaan tällähetkellä iltasatuna, ja illasta toiseen jaksavat sitä yhä edelleen kuunnella. Ajattelin, että ensimmäisellä yhteisellä teatterireissulla tarinan on hyvä olla entuudestaan lapsukaisille tuttu. Ehkäpä nämä pienet jaksavat paremmin keskittyä, ja olla nolaamatta meitä vanhempia ainakaan kovin pahasti ;)

Ollaan juteltu H:n kanssa, että ensi kesänä toteutetaan koko perheen Helsinki-päivä (ja -yö), joten tähän samaiseen viikonloppuun on siis hyvä yhdistää nämä suunnitelmat ja aloittaa kesänvietto omasta ihanasta pääkaupungistamme. Nyt siis sormet syyhyää päästä googlettamaan hotellivaihtoehtoja, ja tässävaiheessa te lukijat saattekin oivan mahdollisuuden vinkata mulle perheystävällisistä majoitusvaihtoehdoista keskustassa. Huone saa olla vähän "tyyriinpikin", jos hinta-laatu-suhde on kohdillaan. Oma parveke bonusta, jotta me vanhemmat saadaan vaikka siellä hetkenaikaa istuskella lasten mennessä nukkumaan. Viimekesänä Haikossa tuo oma parveke oli lasten kanssa timanttinen bonus. Kolmen pienen kanssa tilava huone on myös pelkkää plussaa.

Mutta tällainen pikapostaus tänään. Nyt googlailemaan.

Ihanaa alkavaa viikonloppua!

<3

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook