Täydellisen illan kruunaa SE täydellinen asu

18.22

Kuluneen viikonlopun aikana sain vihdoin sekä viimein ulkoiluttaa ylläni tätä Halo-collectionin silkkisenpehmeää Yassi Kimono Dressiä , joka onkin vaatehuoneessa uskollisesti odotellut vapaalle heittäytyvää äitiä jo tovin. Nämä viimeaikaiset yhteistyökuviot Anne-Mari Pahkalan kanssa ovat olleet mulle erityisen mieluisia, sillä olen jo pitkään ihaillut suuresti hänen töitänsä!

Ja syystäkin.


Mekko on 100% :sta silkkiä, ja siltä se myös tuntuu päällä. Laadukkaalta, sekä ylelliseltä. "Taivaanranta" - niminen printti on Anne-Marin,  sekä hänen puolisonsa Joonas Laakson yhteistyö ja se on reaktiivitulostettu kankaalle täällä Suomessa, samoin kun asu on valmistettukin. Päivääkään en ole katunut, että roposeni tähän mekkoon sijoitin.Värivaihtoehdoista oli vaikea valita, mutta päädyin loppujenlopuksi tähän kaikista värikkäimpään printtiin, ja olenkin ollut valintaani tosi tyytyväinen.  Vaate on ajaton, ja se todella sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Se istuu pienelle, isolle, lyhyelle tai pitkälle naiselle. Legginsien, sukkahousujen, korkkareiden tai saappaiden kanssa! Itse päädyin meidän "sviibeissä" beesseihin kiilakorkkareihin. Toimivat kivasti, ja toivat mun 156 senttiseen kroppaani mukavasti lisäpituutta ;)

Nyt jokaisella mun blogini lukijalla on myös mahdollisuus tilata nettikaupasta edullisemmin tämä ihanuus.  Mikä näistä väreistä olisi sun valintasi? Kampanjan nimi on 47 Palasta, ja alennuskoodi oikeuttaa Kimonoista -20% aleen. Koodi on OKWUBDF, ja kampanja päättyy 12.2.  

Nettikauppaan pääset tästä. Sieltä löytyy myös samaiset upeat Aava-korvikset, jotka tänäiltana yhdelle onnekkaalle arvon kl0 22.00. Vielä siis ehtii osallistua täällä.

Meidän juhlat onnistuivat täydellisesti, ja palaan myöhemmin tälläviikolla lauantain tunnelmiin! Kuvan minusta räpsäisi muuten rakas bloggaajakolleega Paprika.

Synkästä säästä huolimatta haluan toivottaa värikästä viikkoa kaikille lukijoilleni!

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Ihanan kuvan on Paprika sinusta ottanut. Todella kaunis ja hienostuneesti mukana bilemeininkiä.

    VastaaPoista
  2. Niin upea tuo asu :-)! (Ja nainen sisällä tietty myös :-))

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook