Lumitöissä

12.11Kesäsuunnitelmista talvipuuhasteluihin! Räpsin eilen kolauksen ohella muutaman kuvan lumileikeistä omalla etupihallamme. Kyllä se niin vaan on, että näiden ipanoiden kautta pääsee elämään ihan uudellatavalla myös sitä omaa lapsuuttansa uudestaan. On ilo ja onni seurata tätä riemua vierestä.


Piippis on aina ollut talvisin ulkona vähän flegmaattinen. Toppavaatteet hankaloittavat liikkumista sen verran, että neiti heittäytyy herkästi laiskaksi ja olla möllöttäisi vaan. Eilen päätin, että nyt en istuta tytsyä pulkkaan (vaikka yrittikin kovasti kinuta "pulkkamäkeen") tai auta kipuamaan kinoksen päälle ja niinhän siinä sitten kävi, että puolisen tuntia äidiltä turhaan apua ruinanneena, lähti neitokainen kapuamaan veljen perässä kinoksen päälle kieriäkseen sieltä alas.

"Kivaa!", huusi tyttönen, ja heittäytyi talven riemuihin mukaan sisarustensa kanssa. Jälleen kerran sain ylpeänä todeta, että neiti ottaa nyt näitä merkittäviä harppauksia aikasta ripeällä tahdilla. Puhe, nukahtaminen, liikkuminen, omatoimisuus.. Ihan älyttömästi on tapahtunut puolen vuoden sisään!


<3


Vaikka mä enemmän kesäihminen olenkin, ei tämä talvikaan nyt hullumpaa aikaa ole.

Mukavaa alkanutta hiihtolomaviikkoa kaikille!

:)

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook