Tuholaiset

11.24

Eilen sain napattua pari oikein hyvin meidän arkea kuvaavaa otosta näistä meitin lapsukaisista. 

Piippis ja PikkuW ovat nykyään aikamoinen tuhokaksikko, kun sille päälle sattuvat. Luulisi, että allekirjoittanut olisi eilenaamulla hämmästynyt omituisen hiljaista yhteistä toimintaa lastenhuoneessa, mutta ei. Vauva vei kaiken huomioni ja hetkenpäästä asiaa tarkasteltuani tilanne oli tämä. Esikoisen vaatteet oli heitetty lattialle ja tyypit fiilisteli kaapissa onnellisena. Tosi hiljaa.Aina sillointällöin vessareissulla saa myös "yllättyä", kun paperirullat on levitelty lattialle. Ja pönttöön. 

Vaikka nää tilanteet usein vähän naurattaakin äitiä, niin silti pitää yrittää olla jämpti ja kieltää tämäntyyppinen toiminta. Täytyy osata hihitellä hymyilemättä.

Tämän jälkeen päivä jatkui saman kyseenalaisen toiminnan parissa, kielloista huolimatta.Illalla pikkujätkän piiitkä odotus palkittiin, kun hain postista tämän:


Oli helppo saada jässi kylpyyn, kun palkintona sai heittää uuden takin yllensä.  

Pieniä on lapsen ilot. 

Näistä onnellisista kuvista tulee kyllä vanhemmatkin tosi hyvälle tuulelle.  You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Oih! Mä niin pystyn samaistuun! Meillä on toi vaatekaappien tyhjennys myös muotia :/ ja toi pieni koppapää on kyllä ihku :) Ja makee kylpytakki! Mäkin haluaisin ;)

    VastaaPoista
  2. Tuttua :) meillä tänään on mm. keskimmäinen ennättänyt ruuvailla sitterin palasiks :D

    VastaaPoista
  3. Mun "suosikki" on "hirviön" tai "koneen" rakentaminen, joka tarkoittaa sitä, että omista tuoleista lähtien kannetaan yhteen kasaan kaikki lelut, kirjat, lasten huonekalut yms. ja sitten ne jää siihen. Eli hieno nimitys älyttömän sotkukasan tekemiselle :O

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook