Kivoja ja ei-niin-kivoja juttuja

15.28


Tänään tällaista :) Vähän hämyinen klippi, mutta toivottavasti jotain näkyy. Kummatkin tytöt tykkää paljon tästä Pirpanan keksimästä leikistä.

Pahoittelen sotkua taustalla. Taiga-neiti järjesti UUDEN olohuoneenmaton pesukuntoon, ja olohuoneessa on tällähetkellä aika kolkko fiilis. Lisäksi kaikki tavarat on sikinsokin jokapuolella, niinkun näkyy. Tämä kai se on  sitä lapsiperheen rehellistä arkinäkymää. Ja koiraperheen. 

Eilen kuskasin mun vanhempien luota ison laatikollisen (näytillä myös videossa) Piippiksen vanhoja mekkoja ja yökkäreitä kotiin. Nyt on Pikku H:lla taas vaatetta kaappi pullollaan. Sitten onkin varmaan seuraavaksi aika hankkiutua pienistä vauvanvaatteista eroon. Haikeeta tavallaan, mutta toisaalta teen sen tosi mielelläni. Mun vauvani on nyt puettu ;)

Toissapäivänä meille tapahtui se kaikista pahin juttu, mitä kolmelapsiselle perheelle voipi vaan tapahtua. Pyykinpesukone meni rikki! Ja föönikin ihan oikeasti räjähti. Kipinät vaan sinkoili kun sähköjohto oli hajonnut huomaamattomasti. Ehdin jo hetkenaikaa epäillä, että alkoiko mun elämässäni nyt sitten se seitsemän vuoden epäonni vai mistä on kyse?! Mutta näinhän se menee aina, kun kaikki tärkeät kodinkoneet ja elektroniikka yleensä tuppaa hajoamaan samaanaikaan. 

Kaikenlisäksi tuo meidän hauvakin on nyt vähän kipeä ja tälläviikolla joudumme mitätodennäköisimmin kuskaamaan neitokaisen lekuriin :/ 

Noh, näitä tällaisia viikkoja varten on onneksi kotivakuutus. Ja luottokortti.

Kivojakin juttuja onneksi luvassa, kun pääsen pitkästäaikaa lepäilemään tatuoijan tuoliin. Ja sitten tietysti sinne laulutunnille! 

Mukavaa alkanutta viikkoa! 

Tässäpä vielä loppukevennykseksi kuva eiliseltä, kun Pirpana kiipesi muovailuvahasangon päälle, eikä uskaltanutkaan tulla sieltä itse alas. Siellä sitten hetkenaikaa itsekseen mökötteli..


<3
You Might Also Like

3 kommenttia

Suosituimmat

Facebook