Tivoli-päivä

23.02


Nyt se on sitten possujunakin korkattu ensimmäistä kertaa mun pikkuruisten elämässä! Laite aiheutti vähän jänskätystä varsinkin Piippikselle. Kuitenkin tytsylle tyypilliseen tapaan.. hän lämpeni hitaasti, mutta varmasti. Loppujenlopuksi possujunaa muisteltiin hymyssä suin.Tässä seuraavassa laitteessa meidän Piippis olikin jo vanha tekijä. Hän vaan istui rennosti tuolissa ja pelleili menemään. Välillä ajoi muka autoa, piti kiinni kuvitellusta ratista ja pärisytteli. 

W oli aivan into piukeena. Kädet kuitenkin tiukasti kiinni ketjuissa ja näinhän se pitäisi tietysti ollakkin :) Piippiksellä nyt on aina vähän omat säännöt kaikessa mitä sitten touhuaakin.

Vitsi mikä ihana ja ihan uudenlainen päivä pikkujätkälle! Ja typsylle myös tietenkin.

Me vanhemmatkin ollaan oltu tosi hyväntuulisia tänään, kun saatiin kerrankin puuhastella lasten kanssa kokonaisen sunnuntai-päivän kaikkia kivoja juttuja ja ilo pienten kasvoilla toimii kun toimiikin aina parhaana palkintona. 

Isi meni sitten vielä ja voitti päävoiton tölkkien kaadossa. Saatiin valita ihan mikä vaan pehmolelu ja valittiin tämä Ice age-kurre.  Se ei ollut kaikista isoin lelu, mutta se oli satavarppina kaikista hienoin ja paras.

Tässäpä vielä muutama instagram-todiste siitä:

Pirpanalle ja Pikku-W:lle on syntymässä serkku ihan näinä päivinä. Sitä tässä nyt kovasti odotellaan ja jännitellään. Kumpihan ihana sieltä mahtaa tälläkertaa maailmaan putkahtaa..? ;)
You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook