Meidän vappuaatto

21.32

Emme nyt aivan täydellisesti organisoineet tätä (ja huomista) päivää joten vappuostokset suoritettiin aamupäiväkävelyn lomassa lähi-Siwassa ja ihana ystävä naapurista kävi ostamassa meidän muksuille vappupallot sekä serpentiiniä. Kohtalaisen voimakkaita Paska mutsi-viboja koin tämän vuoksi, mutta onneksi ne fiilarit helpotti ajan kuluessa :) Kiitos ihanalle S:lle avusta!! 

Meidän auto siis vietiin aamulla huoltoon ja sinne se sitten  jäi viikonlopun yli jonkun mokoman vian vuoksi. En voi käsittää, joka vuosi autoa huolletaan ja aina siinä on jotain. Helpompaa olisi kun selviäisi ilman ;) vaan eipä toivoakaan tässä elämäntilanteessa.

Huomenna ajattelin vallata kunnolla tuon meidän pikku kyökin ja loihtia omin kätösin vähän vappuherkkuja. Katsotaan mitä siitä tulee. Niistä tunnelmista saatte lukea enemmän ehkä sitten huomenissa..

Mulla on ollut ihan mukava ilta täällä kotona taaperoseurassa (H töissä). Kuohuvaa toki hörppäisin lasillisen tai parikin vappuaaton kunniaksi jos se vaan olisi mahdollista, mutta kun tilanne tällähetkellä on aika möhkö, jääköön moiset vappurituaalit tuonnemmaksi ;) 

Aikani koittaa vielä..

Sitten tanssin!

Mahtavaa vappua rakkaille lukijoilleni!!You Might Also Like

2 kommenttia

  1. eikö nykyään tunnukin niin kaukaiselta noi pakkokänni örvellys vaput,jotka ainakin mulla kuului nuoruudessa kuvioihin..tuntuu että on pakko juhlia kun on vappu..kuohuvaa pari lasillista toki on ok!kun mun pojat oli pieniä pallot oli tärkeä ja must,nyt ei hankittu enää pallojakaan 11v ostin paukkuserpentiiniä ja sinistä hiusväriä.isompi 15v siivosi ja halusi herkkuihin vähän extra rahaa,onneksi kävi kotona välillä aina näyttäytymässä,ettei tarvinnut huolestua..kun toi teini ikä ..hyvin meni ja tuli yhdeltä sovitusti(sai vapun kunniaksi olla niin kauan)hyvässä kunnossa ja hyvällä mielellä.minä kävin naapurin luona parilla lonkerolla ja tulin hyvissä ajoin miehen kainaloon nukkumaan..minäkin meinaan kohta alkaa munkkeja paistamaan!hyvää vappua!!

    VastaaPoista
  2. Voi mikä ihana balleriina teidän pirpana on 😊 ja iso tyttö! saan aina niin hyvä mielen teidän blogista! -Mirka

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook