Wappu 2014

21.14
Niin, se on hurahtanut sadetta pidellessä, masua kasvatellessa ja kotielosta nautiskellessa. Päikkäreiden jälkeen uskaltauduttiin uloskin, kun sade oli hetkeksi lakannut. Viima oli kylmä, ja ulkoilutuokion jälkeen maistui ihanasti lämmin puuro ja ennenkaikkea lämmin kylpy. Menin itse suihkuun ja otin taaperot  kylppäriin viereeni kylpyammeeseen. Siellä viihdyttiin ainakin kolme varttia. Ihanaa kun ei ole kiire minnekkään ja saadaan olla vaan!

Itsetekemät perunasalaatti, parsa-parmankinkku-parmesangratiini sekä lihapullat täyttivät masun ihanasti ennen päikkäreitä ja olin onnellinen kun pitkästäaikaa sain jotain spessuu aikaiseksi. Pirpanainenkin intoutui itse syömään päivällistä ja hienosti neiti jo suoriutuu tuosta tehtävästä. Pikkuhiljaa me opitaan nää jutut. Nyt olisi tietysti sopiva sauma, kun kolkkikolmonen kohta näkee päivänvalon ja taas on yksinautettava lisää meidän kokoonpanossa.

Kolkkikolmosesta puheenollen, hän on aikamoinen möyrijä tätänykyä. Äiskän masu muljuu ihan miten sattuu ja ihan kokoajan. Vatsanahka-parka kovilla taasen :) no, on se ennenkin tämän "rääkin" kestänyt. Tänäaamuna jouduin nappaamaan yhden Panadolin kahden kivuliaan supparin vuoksi. Ne tuntuivat nivusissa sekä alaselässä asti ja hetkeksi jouduin jo vähän pelästymään. Onneksi jäivät vain muutamaan kahteen kertaan. Toivottavasti hetkeen niitä ei lisää tulekaan. Vielä ei oo aika tyttöseni!

Miltähän nämä mun kännykkäpäivitykset mahtaa nyt näyttää koneelta katsottuna? Parempaan en toistaiseksi pysty kun se mun tietokoneeni on edelleen valitettavasti rikki.

Jee, kohta on taas viikonloppu. Paljon kivoja juttuja tiedossa! You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook