Viikko 32

22.43

Tuskainen fiilis. Tänä-aamuna ajattelin, että mitenköhän tästäkin päivästä taas selviän lapsosten kanssa?! Hengittäminen tuntui, ja tuntuu edelleen vaikealta, kaikki lihakset kokoajan maitohapoilla ja nukkuminen ei onnistu. Vielä tässä kuitenkin olisi viikkoja tarvottavana! No, näistä tuskailuista huolimatta mä olen tosi onnellinen kaikesta tästä ja odotan ihan mahdottomasti sitä päivää, kun saadaan tavata meidän tytär numero kaksi. Piippiksen ja W:n pikkusisko <3 


Onnekseni mummi ja pappa piipahti kylässä tänään ja mummin taikakädet sai taas ihmeitä aikaan meidän sotkuisessa kodissa! Pappa piti seuraa lapsille ja mä sain ottaa hetken suht iisisti. Onneksi mulla on olemassa tuo pelastuspartio! Tunninkin pituinen vierailu saa meikäläisessä ihmeitä aikaiseksi ja katkaisee normaalin, tylsän aamupäivän mukavasti.

Nyt nämä fyysiset ongelmatekijät meinaa ihan tosissaan tehdä arjesta hankalaa :/

Laitanpa tähän loppuun vielä pikku kevennykseksi kuvan Pirpanaisesta, joka on nykyään aika vekkuli tyyppi. Silloin kun autolta pitäisi kävellä kotiin, neitonen piiloutuu mieluummin naapurin auton taakse hölmöilemään, kun tottelee äitiä ja isiä eli kävelee nätisti kotiovelle.  


Siellä auton takana sitten hihittelee ja hassuttelee niin kauan, että jompikumpi meistä joutuu hakemaan.

Asiasta kymmenenteen, joko olet ostanut oman Snipe Drive albumisi? ;) nyt sitä saa myös vinyylinä. Minuu ihan oikeasti kiinnostaisi kovasti tietää onko kukaan lukijoista innostunut Headfirstistä? Kertokaa minulle :)

Eipä tänään muuta. Menen sänkyyn ja yritän saada unenpäästä kiinni. Masu jo valmiiksi kipeänä :/ Anteeksi valitus. 

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Täällä ainakin syöksyttiin heti lätyn ilmestyttyä sitä metsästämään kotiin. En ole pitkään aikaan innostunut mistään uudesta musiikkituttavuudesta yhtä paljon. Toimii matkamusana, toimii siivousmusana, toimii jammailumusana, toimii fiilistelymusana, ja ihan mitä vaan. Niin loistavaa! :D

  VastaaPoista
 2. Mä oon ollut aina Snipen fani, Tuusulasta kun minäkin oon ;) Uutta levyä en oo vielä kyllä saanut hankittua, edelliset löytyy kyllä hyllystä. Kuun lopussa pakko päästä Finneen kattomaan Snipea pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! Ehtiihän tuon vielä :) oon toiminut levy/paitamyyjänä keikoilla eli minult voi tulla Finnessä ostamaan ;)

   Poista

Suosituimmat

Facebook