Arvonta

11.24

Ihanan alkavan kesäisen viikonlopun kunniaksi ajattelin järjestää poikkeuksellisesti pikku arvonnan täällä blogissa :) En muuten koskaan aikaisemmin ole moista vielä tehnytkään! 


Arvontaan voi osallistua jättämällä vaikkapa jonkun kivan kommentin kommenttikenttään. Minua myös kovasti kiinnostaisi kuulla, mitä kautta olet eksynyt blogini pariin ensimmäisen kerran ja koska? Palkintona voittajalle lähtee..


ylläripylläri..Snipe Drive-Headfirst vinyyli! :) 

Arvonnan suoritan sunnuntai-iltana. 

Mutta nyt jatkan 3-vee synttärikemujen järkkäämistä. Tänään luvassa hulinaa ja juhlahumua pikku murun kunniaksi! Huomenna Tanhari-päivä ja isin keikka meidän etupihalla..;)

Iiiihanasta, aurinkoista viikonloppua!!

You Might Also Like

14 kommenttia

 1. Heips! Olen Tiikku, 27-vee ja lukenut blogiasi ainakin kaksi vuotta. En ole varma, mistä tänne päädyin, mutta luultavasti silloisen Vinkeän väkkyrän kautta. Minusta on hauska aina välillä kurkistaa teidän arkeen. Teillä on ihan kauhean suloiset lapset! Mainitut paikatkin ovat Rinnekotia myöten tuttuja, sillä olen pk-seudulta lähtöisin. Lähipiiriini kuului ensimmäiset 20 vuotta myös eräs down-herra.

  Snipe Driveä oon kuunnellut Youtubesta, kivalta kuulostaa. :) Mies on vielä opettanut mutkin arvostamaan vinyylejä muuna kuin 70-luvun jäänteinä vanhempien kaapissa...

  Aurinkoista kesää teille!

  VastaaPoista
 2. Heips! Eksyin tänne blogiin facebookin kautta, kun muutat tutut olivat käyneet blogistasi tykkäämässä. Aikaa tästä on abouttis 2,5v! Olen tämän kautta saanut paljon tietoa arjesta erityisen lapsen kanssa ja uutta tietoa etenkin äidistä, joka on aivan mahdottoman upean oloinen nainen ;) Ja ne teidän pienet tättärät, ihania :)

  VastaaPoista
 3. Blogiisi eksyin Googlen kautta reilut kaksi vuotta sitten. Olimme juuri saaneet yllätyksenä down-vauvan ja alkushokki oli melkoinen. Hoitajat sanoivat laitoksella meille, että netistä ei kannata mitään tietoa mennä lukemaan downin syndroomasta!? Blogisi löysin vasta vauvan ollessa muutaman viikon ikäinen, en oikeastaan uskaltanut aikaisemmin mitään googletellakaan. Toisaalta toivon, että olisin jo sairaalassa ollessani kuullut blogistasi, sen lukeminen olisi varmasti helpottanut alkujärkytyksessäni. N

  VastaaPoista
 4. Pitipäs ihan pidemmän aikaa pohtia, miten olen blogiisi "löytänyt"... Olen varmaan seurannut blogia likimain sen perustamisesta lähtien, kun nuo meidän typyt on niin samanikäisiä :) Joten ehkäpä jossain mainitsit blogin aloittamisesta? Ei muistikuvaa... Ja miten nopeasti tämä aika onkaan mennyt!
  Toivottavasti nämä helteet ei ole tehneet sun oloa kauhean tukalaksi (siis lisänneet). Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua koko perheelle <3

  t. Tarja

  PS. Hyvä päivä tulokkaan syntymälle olis 22. pvä.... ;) ;)

  VastaaPoista
 5. Olen lukenut blogiasi muutaman vuoden ajan. Työssäni osallistun sikiöseulontojen tekemiseen ja saan blogistasi paljon ajattelelemisen aihetta - iso osa sikiöseulonnoista kun tähtää juuri downin syndrooman löytymiseen. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 6. Oon lukenut blogiasi n. vuoden, ehkä kauemminkin. Enkä enää muista mitä kautta tänne löysin :)

  T:Maisu

  VastaaPoista
 7. Aloitin ekat kesätyöt seitsemän vuotta sitten ja siellä samaisessa paikassa oli töissä myös Ville, joka ennen Snipe Drivessä soitti. Seuraavat kolme kesää hurahti samassa paikassa, joten sitä kautta tutustuin Snipe Driven musiikkiin. Aiemmat cd:t multa löytyykin, mutta ei vielä tuota uusinta ;) blogiasi aloin lukemaan sattumalta toisen blogin kautta n. 2,5 vuotta sitten. Ja ihana blogi onkin! :) -Kride

  VastaaPoista
 8. Kiitos kivasta ja hyväntuulisesta blogista. En muista mitä kautta blogiisi olen eksynyt, mutta on kiva seurata erityislapsen elämää tästäkin näkökulmasta. Itse työskentelen erityislasten, myös downien, kanssa koulumaailmassa. T. Mima

  VastaaPoista
 9. Heips. Päädyin lukemaan blogiasia entisen työkaverin ""paketti levällään" blogin kautta. Ihastuin positiiviseen asenteeseesi lapsista ja elämästä.
  Näytin juuri tyttärelleni 9v blogistasi kuvia ja videoita tytöstäsi, koska hän tietämättömyyttään kaupassa jäi tuijottamaan aikuista down naista joka lauleskeli hyväntuulisesti kesähittiä. Kommentti oli, että samanlaisia me ollaan, mutta joku vaan kehtaa kaupassa aikuisenakin laulaa eikä murjottaa vaan tylsänä :-). Terkkuja täältä naapurikunta Mäntsälästä.
  T.paula

  VastaaPoista
 10. Heips. Päädyin lukemaan blogiasia entisen työkaverin ""paketti levällään" blogin kautta. Ihastuin positiiviseen asenteeseesi lapsista ja elämästä.
  Näytin juuri tyttärelleni 9v blogistasi kuvia ja videoita tytöstäsi, koska hän tietämättömyyttään kaupassa jäi tuijottamaan aikuista down naista joka lauleskeli hyväntuulisesti kesähittiä. Kommentti oli, että samanlaisia me ollaan, mutta joku vaan kehtaa kaupassa aikuisenakin laulaa eikä murjottaa vaan tylsänä :-). Terkkuja täältä naapurikunta Mäntsälästä.
  T.paula

  VastaaPoista
 11. No yhtään en kyllä muista, mitä kautta olisin eksynyt tänne, mutta olen iloinen että silloin joskus eksyin. :D Ehkä Vinkeän väkkyrän tai jonkin muun down-blogin linkeistä? Silloin joskus esihistoriallisena aikana kun Pirpana oli vielä ainoa lapsukainen ja ihan pikkarainen ihanuus. <3

  VastaaPoista
 12. En muista lainkaan mitä kautta blogiisi päädyin reilut pari vuotta sitten, mutta samalta istumalta piti lukea jokainen postaus läpi ja blogi keikkuu top kolmosessa edelleen. Pidän tyylistäsi kirjoittaa elävästi ja on mielenkiintoista seurata piippiksen kehitystä. Eikä sydämen sulattavista sisaruskuvistakaan tule noottia ;)
  -N

  VastaaPoista
 13. Hei! Meille syntyi alkuvuodesta ihana, pieni downpoika. Raskausaikana lueskelin paljon downiin liittyviä juttuja ja löysin myös sinun blogisi, joten olen aika uusi "tulokas". Aika samalla tavalla asioista ajatellaan, etenkin lasten suhteen, sinä esikoisesta ja minä kuopuksesta.

  VastaaPoista
 14. En aidosti muista milloin kauniin hyväntuulisen mutta informatiivisen blogisi löysin. Mutta selvää oli alusta asti, että mukana roikun. On suloista nähdä Lailan kasvavn ja kehittyvän, on viehkeää, että pikkuvuejen rinnalla on pian pikkuiihminen, joka rakkaudellaan vie ja luotsaa Lailaa elämäntiellä.
  On sydämeenkäyvää, että jaat teidä ilot meille lukijoille ja siitä ISO KIITOS!

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook