Keskiviikko kera kuvien

21.30

 Kuluneen viikon aikana, me ollaan ..


.. aloitettu omatoimisesti pottaharjoittelut.


Käyty tutustumassa tulevaan uuteen suloiseen leikkimökkiin..


..joka on papan tekemä ja ihana!


Käytiin myös keinumassa tulevan kodin pihalla..
.. ja pyöräiltiin "kaksipäällä" Siwaan jäätelöostoksille.
Masua on kasvateltu myös. Olo on aika-ajoin käynyt niinkin tukalaksi, että jopa päivystykseen on jouduttu soittelemaan. 

Iloinen uutinen kuuluu seuraavasti. Hyväksyimme ehdollisen tarjouksen asunnostamme. Nyt vaan odotellaan, että ostaja saa omansa myydyksi. Kokoaika lähempänä ja lähempänä on siis elomme Keravan perukoilla. Tästä tulee tosi jännää. Olen suunnitellut nimittäin järkkääväni vauvakemut 1.6 uudessa kodissamme oli siellä sitten meidän huonekalut sisällä tai ei. Tämä suunnitelma kävi myös mun siskolleni ;) 

Katsotaan.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Kuulostaa ihanalta! Komea massu sulla jo on? Millonkas sulla oli la? Ihanaa pääsiäistä koko perheelle!!
  t. Pitkäaikainen lukija, ekaa kertaa kommentoiva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pienessä kropassa masu on aina näyttänyt jotenkin kohtuuttoman suurelta viikkoihin nähden :) La on 7.7 mutta kyllä nyt näyttäisi siltä, että kesäkuun lopussa saadaan vauva jo syliin. Kivaa pääsiäistä sinne myös ja kiitos paljon kommentoinnista! :)

   Poista
 2. Hei, eikös ehdollisen tarjouksen ohi voi kuitenkin tulla joku muu ostaja? :) näin me teimme, ostimme siis juuri talon josta oli tehty ehdollinen tarjous mutta näin vuokralaisina suhattiin siis ohi :) tarkotin vaan että joskus voi mennä kauan että toiset saa asunnon myytyä niin kannattaa varmasti vielä pitää näyttöjä yms niin joku saattaakin ostaa heti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä yhtenä ehtona oli myös kuukauden myyntikielto. Suostuttiin siihen. Ensiksi ehdotettiin 2 kk, mutta kuukaudella tulimme vastaan. Nyt siis täytyy vaan toivoa ja pitää peukkuja pystyssä! :)

   Poista

Suosituimmat

Facebook