Tien päässä

22.50


Niin, siellä se häämöttää. Meidän tuleva kototalomme, jossa ollaan nyt vahtimassa siskon vastarakastunutta teinityttöä, poikaystävää ja nuorempaa kummityttöämme. 

Kyllä todettava se on, että on tämä vaan niin paljon helpompaa. Täällä on meille sopivasti tilaa!  Sen ymmärtää viimeistään siinävaiheessa kun lapset ovat nukahtaneet yöunillensa. Jokaikistä kolausta ei tarvitse pelätä ja naapurin koira ei herätä lapsia kesken unien. Se on vaan surullinen tosiasia, että meidän lapset ovat herkkäunisia. Helposti heräävät ääniin. 

Mun on helppo ajatella meidän tulevaisuus tässä talossa. Viisihenkisenä perheenä. Onnellisina. 

Suunnittelen kokoajan sisustusta. Mihin sijoitamme Eddie Vedderin ja missä on uuden lampun paikka. Tää on hirmu kivaa!

No mutta, arki rullaa eteenpäin haaveilun lomassakin. Huomenna soittelen Pirpanalle aikaa silmäklinikalle Helsinkiin. Tyttö on alkanut aika-ajoin karsastamaan toista silmää hieman sisäänpäin ja tätä tapahtuu yleensä silloin, kun katsoo esimerkiksi telkkaria tai on herännyt päiväuniltaan. Ei olisi mikään ihme, jos tyttö saisi lasit. Se olisi söpöä vallan :)

Piippiksen silmiä ei ole vielä ollenkaan tutkittu, joten pikku tsekkaus on ihan paikallaan jokatapauksessa. Näin suosittelivat Rinnekodissakin viimeksi kun käytiin.

Nyt unille taasen. 

Kivaa viikkoa kaikille!

Hyvä fiilis.
You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Hieno kuva! Pilvet kaartuvat kotinne ylle sinitaivaalta! It was ment to be!

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook