Teknisiä ongelmia

20.50


Niinkun otsikko tosiaan jo kertookin, on mun MacBook tiltannut eli omaa tietokonetta ei ole nyt käytössä. Blogin päivittäminen onnistuu toki iPadillä ja puhelimella, mutta en pidä siitä miltä päivitykset näyttää sitten täällä blogin puolella. H:n kone on mun käytössä iltaisin, mutta vaan joka toinen viikko joten täytyy nyt yrittää ratkaista tämä ongelma jollaintavalla, jossainvaiheessa. Toistaiseksi tilanne kuitenkin tämä.

Viikonloppu vietettiin taas Keravalla ja luonnollisesti eilen olo oli vahvasti sama kun aikaisemminkin sieltä lähtiessämme. Miksi ei vaan voitaisi jo jäädä tänne?! No, nyt ei auta kun toivoa, että kotimme uudet ostajat löytävät pian omalle asunnolleen ostajat jotta saadaan vihdoinkin tämä odotteluketju purettua. 

Aikapommi tikittää masussa. Eikä oo enää kun muutama hassu viikko ja sitten se poksahtaa. No, kahdeksan viikkoa :) Siinä ajassa ehtii kyllä vielä tapahtua vaikka mitä.

Tänään kävin verikokeissa. Mun hyytymistekijät tutkitaan sukurasitteen vuoksi. Meillä on siis suvussa sellaista periytyvää veritautia, joka saattaa aiheuttaa verenvuototaipumusta. Edellinen sektio kun meni miten meni, asia on hyvä ottaa huomioon tulevan operaationkin vuoksi. Nyt odotellaan vaan tuloksia sitten viikon verran.

Olo mulla on ollut aika vaihteleva. Hengenahdistus suurin vaikeus tällähetkellä, mutta muuten olo ihan ok. 

Kyllä tän kaiken kestää kun tietää mitä palkinnoksi sitten saa ja miten kiva elo meitä odottaa muutenkin lähitulevaisuudessa. Toivotaan nyt, että kaikki menee vaan putkeen. Loppuodotus, synnytys sekä asuntokaupat. 

Tässäpä vielä muutama kuva menneiltä päiviltä. Pahoittelen asettelua. Johtuu Bloggerin mobiilisovelluksesta.Kivaa alkanutta Vappu-viikkoa kaikille!! :)


You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Aivan mielettömän kauniit lapset sinulla. Ja pirpana jo niin ison tytön näköinen hiukset ponnarilla ja hame päällä. Melkoiset aarteet sulla, ja kohtaniitä onkin kolme :)

  VastaaPoista
 2. Sun blogi on kyllä oikea hyvänmielen blogi, saa jotenkin lämpimän tunteen aikaan, vaikka aidosti asioista kerrotkin:) Törmäsin tähän eilen ja jäin moneksi tunniksi lukemaan ja varmasti palaan jatkossakin. Sulla on ihailtava asenne ja kauniit lapset! :)

  VastaaPoista
 3. Hauskaa vappua teille =) Tsemppiä loppu raskauteen ja toivotaan että talokaupat hoituisi nopeasti. Kiitos mukavasta blogista!

  VastaaPoista
 4. Iloista vappua teidän perheelle!!!

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook