Yhdessä

22.00

Ihanaa aikaa tämä Pääsiäinen. Ollaan rampattu nelihenkisen köörimme kanssa paikasta toiseen ja nautiskeltu isovanhempien seurasta. Viimeyö vietettiin tosiaan mun vanhempien luona ja sieltä riennettiin Pääsiäisaterialle H:n vanhempien luokse. Lasten kanssa on kiva käydä kylässä kun nauttivat silminnähden vaihtuvista maisemista. Ovat olleet niin hyväntuulisiakin, että reissaaminen on ollut suht helppoa.

Äiti on välillä vähän kiukutellut mutta on hyvä, että äidille annetaan kiukuttelulupa. Näin lomilla on helpompi purkaa tuntemuksiaan, kun arkisin ei meinaa ehtiä oikein sitäkään tekemään.

Huomenna juhlitaan lapsosten serkkutytön synttäreitä Tuusulan suunnalla ja toivotaan, että viedään juhlapaikalle mukanamme yhtä hyväntuuliset ipanat, kun mitä ovat tähänasti olleet.

Tulevana viikonloppuna H lähtee isänsä kanssa katsomaan Lontooseen futista. Mä vietän sitten niitä jo aikaisemmin mainitsemia omia varpajaisiani ihanaisessa seurassa paljun, saunan ja skumpan merkeissä. On tärkeää saada sillointällöin aikaa ystävienkin seurassa, ilman sitä toista puoliskoa. On hyvä huomata, että ne kaikista rakkaimmat naiset mun elämässäni on ja pysyy vaikka vuodet vievätkin meitä vähän eri suuntaan. On myös mahtavaa nähdä, että vaikka elo on hektistä ja perhe vie suurimman osan ajasta tällähetkellä, jossainvälissä mä ehdin kuitenkin aina sillointällöin löytämään lähelleni myös uusia hienoja tyyppejä.

No mutta, eipä mulla tänään muuta kerrottavaa ole.

Paitsi se, että eilinen saunareissu oli satavarmasti viihdyttävin saunareissu mun tähänastisessa elämässäni, kiitos Pirpanan! Ei olla joulun jälkeen käyty kaikki yhdessä saunassa (syystä että meillä ei ole omaa saunaa tällähetkellä) ja nyt jostain syystä kokoajan ympäristöään ihan uusin silmin tarkkaileva tyttö huomasi, että isi ja äiti ei olekkaan nakuna ihan samanlaisia. Isi oli niin hassu ilmestys että Pirpana nauraa käkätti hälle ihan tosissaan ja äiti käkätti siinä sivussa tytön uskomattoman mahtavalle reaktiolle! Isi kyllä sanoi tytölle, että Ei saa nauraa!, mutta eipä tuo uskonut ;) 

Okei, nyt nukkumaan. Väsyttää aivan mielettömästi!

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. :'D Hahah, ihana Pirpana!

    Pääsiäisenne kuulostaa ihanalta. :)

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook