Hymyssä suin

19.50


Ei haittaa pieni kuume pikkutyttöstä ja kokoajan on ollut tosi reipas hän.  3 tuntia nukkui päiväunia ja heräsi iloisena, niinkun yleensäkkin. PikkuW:llä on ollut tänään vähän kehnompi ruokahalu että katsotaan nyt sitten mitä tuleman pitää. Hassu jässi on hän, kun ei nuku päiväuniansa yhteen pötköön vaan pätkittää ne vartin jaksoihin. Edes ulkona ei nukuta paremmin. Toisaalta meidän yöt menee aika kivasti kun hän herää vaan kerran joten ehkä tämä nyt sitten toimii vaan näin kaikista parhaiten ja asiasta on turha sen enempää nurputtaa. Itse tietysti välillä nukkuisin mielelläni päikkärit.. Jonain päivänä sitten..

Tänään on ollut kiva päivä vaikkakin täällä kaksi toipilasta onkin. Tilattiin ruokaa kotiin ja pidettiin picnic olohuoneen lattialla. Mimi & Kuku on pauhannut läppäristä sekä Fröbelit DvD-soittimesta. 
Lapset ja vanhemmat ovat olleet hyväntuulisia. Elämä on ihan kivaa ja sitten muutem vasta onkin, kun saadaan aurinko taas taivaalle sekä lämpötila kohoamaan ulkona reilusti plussan puolelle. Kevät tule jo!You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook