Mun oma rakas, taitava tyttöni.

22.12

Näytin Pirpanalle hänen omaa vauvakuvaansa, joka on otettu laitoksella. Kysyin että mikä tuossa kuvassa on ja Pirpana hetken mietittyään tokaisi päättäväisesti mutta silti varovaisesti kuiskaten: "Vauva". Epätodellinen tunne. Olen maailman onnellisin äiti ja mun tyttäreni on ihan huippu. Muuta en nyt osaa tähän laittaa.

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Ihana pikkupostaus. Tuli hyvä mieli.

  VastaaPoista
 2. :) Meidän Pätkä haluaa joka päivä katsella omia vauvavideoitaan. Moneen kertaan on kerrottu, kuka siinä on eikä se naamavärkkikään niin suunnattomasti ole muuttunut, etteikö samaksi tytöksi tunnistaisi. Silti viittoo aina "vauva" eikä "Pätkä" kun niitä videoita pyytää. "Vauvavideoita" on hänen mielestä niin viime kesänä (3v) kuvatut kuin viime jouluna otetut. :-D No, onhan neiti nykyään toki melkein neljä vee, kyllä kolmevuotias minä silloin vauvalta varmaan tuntuukin.

  VastaaPoista
 3. Jos kuulisit taas odottavasi Down lasta, pitäisitkö sen? Tuskinpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Anonyymi, teit comebackin? Ajattelin nyt vastata sulle tähän kauan tivaamaasi kysymykseen. Kyllä mä pitäisin. Tyytyväinen?

   Poista
  2. Olipa alhainen kommentti!

   HYI!!!

   Taidat olla kateellinen?
   Miksi?

   Sietäisit hävetä, ja hävetä saatkin tuota pikaa.

   Miksi puutun asiaan?
   Näin alhaisia kommentteja täällä ja hämmästelin kuinka joku kehtaa ja voi?

   Ymmärrät varmaan että tämä asia on Anna-Kaisalle yksi keino jaksaa ja saada voimia, se on jotain sellasta mihin noin ajattelemattomat ihmiset eivät ikinä kykene.

   JA KYLLÄ, haluan että pysyt täältä poissa ja haluan että tiedät sen, eli laitoin näille sivuille seurannan päälle ja tuota pikaa kysymykset saavat vastauksia...;)

   Tiesit kai että ip on vähän niinkun puhelin numero?!?

   Mä tiedän enemmän kun luuletkaan, mm. että sun ip on: 137.163.19.99, ja taidan tietää n.10-15 metrin tarkkuudella missä olet tämän kommentin kirjoittanut, mutta haluan asialle varmuuden.

   Eli tää ip lähti jakoon ja luulenpa että joku pian kertoo enemmänkin...;)

   Veikkaan että sun kannattaa pyytää henkilökohtaisesti ja kohteliaasti anteeksi.

   T:C4rlit0

   Poista
 4. Typerää,itse tykkään seurata sun blogia ja inhottavaa kun jotkut viitsivät pilata sen omalla tyhmyydellään.

  VastaaPoista
 5. Taitava tyttö sinulla, symbolifunktiot hienosti hallussa! Pois nuo inhottavat anonyymit pahaa mieltä lietsomasta, puskista huutelu ja ilkeily on alhaisista alhaisinta. Iloa, aurinkoa teidän perheen päivään, toivottaa MaijaH

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook