213-päivä..

21.36


..päivä joka on Pirpanan ja koko meidän perheen juhlapäivä. Tärkeä vuorokausi täynnä iloa ja riemua sekä kiitollisuutta. Se vuorokausi alkaa ihan kohta. 

Meidän perheessä on aina downin syndrooma-päivä, mutta on ihan mahtavaa, että myös kansainvälisestikkin kaikki extrakromosomilla varustetut ovat ansainneet oman päivänsä vuodesta. 

On tärkeää, että ennakkoluuloja muokataan todellisemmaksi yhä edelleen. Liian paljon vääriä uskomuksia saa aikaan tuo sana-yhdistelmä, downin syndrooma.

Mulle äitinä se tarkoittaa

Rakkautta.
 Kauneutta.
Räiskettä ja pumpulia.
Arjen pieniä suuria iloja ja onnenhetkiä.
Suukkoja.
Naurun käkätystä.
Aitoutta, sanan kaikessa merkityksessä.
Spagaatteja.
Musiikin riemua.
Hetkessä elämistä.
Suloista lapsen teatraalisuutta.

Ja niin edelleen.

Aika normaalia, eikö?
Olisi mukava kuulla, mitä ajattelet :)

Heitän jo tutuksi tulleen haasteen jälleen ilmoille. Jos mun blogini on muuttanut edes yhden käsityksen omista aikaisemmistasi, tarjoa töissä pullat, jaa video tai linkkaa blogi facebookkiin, pue värikkäät eripari sukat jalkaan tai juttele tutun kanssa hetki erilaisuudesta. Facebookissa voit myös liittyä Downiaisten,  ihan jokaiselle tarkoitettujen sivujen tykkääjäksi. 


Bongaatko tuttuja? 

Kiitos ja hyvää tulevaa juhlapäivää kaikille!
<3


You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Tänään on esikoiseni syntymäpäivä. Isosisko kolmelle sisarukselle. Aurinkoa Teille tänään!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa juhlapäivää teille! :)

  Linkitin tämän postauksen blogiini, toivottavasti se on ok!

  VastaaPoista
 3. Jutta, paljon onnea ja aurinkoa teidän esikoiselle! :) Mimsi, tosi kivasti olit kirjoittanut, kiitos! <3

  VastaaPoista
 4. En tunnusta omanneeni oikeastaan minkäänlaisia ennäkkoluuloja downin syndroomaa kohtaan, mutta blogisi antaa kyllä kovin paljon hyvää mieltä enkä voi olla joka ikinen kerta ihastelematta miten kaunis tuo teidän tyttönen onkaan :)
  Mistä muuten noin söpö kylpypyyhe on löytynyt?
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoista! :) Pirpana sai tuon pyyhkeen muistaakseni kummitädiltänsä lahjaksi. Voin tiedustella että mistä on sen hankkinut :) Kivaa viikonalkua sinne!

   Poista
 5. Mua pelotti raskausaikana että jos vauvalla onkin Downin syndrooma. Löysin sitten tämän sun blogin, ja tuumasin että turhaanpa pelkään mittään ylimääräisiä kromosomeja. :)
  Ihanaa juhlapäivää teille hieman näin jälkikäteen! Pirpana on todella söötti tapaus, nuo kuvat tuo aina hymyn huulille :)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook