Kauppareissulla

19.48

Tapahtuipa eilen ihan hölmö juttu, kun kävimme ostamassa pääsiäisen ruokaostokset. Mun vanha lukioaikainen luokka"kaveri" käveli poikaystävänsä kanssa meidän ohi, poikkis kuiskasi jotain tälle mun luokka"kaverille", jonka jälkeen kumpikin kääntyivät katsomaan Pirpanaa. Mun ihmistuntemuksen perusteella siinä ei ollut kyse ihastuksesta vaan katsoivat hyvin omituisella tavalla. Ehkä kuvittelen, ehkä en mutta sen voin vaan todeta, että pahalta musta tuntui jokatapauksessa. Me ei moikattu. 

Olin tosi ärtynyt tapahtuneen jälkeen ja ihailin H:ä siitä syystä, että osasi ottaa tapahtuneen niin lungisti tyyliin "Hei älä nyt ihan oikeasti enää tuhlaa aikaasi noin turhan asian mietiskelyyn.Anna olla!". Okei, kyse ei ollut hänelle tutusta henkilöstä joten ehkä tilanne oli helpompi sulattaa. 

Mua jäi harmittamaan, että en käynyt juttusilla. Ihan ystävällisin mielin. Olisin ihan vaan kysynyt kuulumiset ja antanut tuijottaa ihan luvan kanssa. Olisi saanut vaikka koskeakkin ihan varovasti.

Joskus näitä tulee. Onneksi tosi harvoin, mutta tulee sillointällöin.

Ja toisaalta, jos mä näkisin jotain noin ihastuttavaa kun tyyppi kuvassa, ihan varmasti tuijottaisin. Hyvällä saakin. Pahalla ei saa.


No mutta eipä tuosta sen enempää. Toivotaan että olen tosi väärässä.

Käytiin tänään ulkoilemassa Tuusulanjärven jäällä. Tarkoitus oli treffata kavereita ja käydä paistamassa makkaraa jossain, mutta meitin suunnitelmat ei menneet ihan putkeen. Jäällä oli nääs muutakin porukkaa ja Pirpana ei suostunut nukkumaan päikkäreitä ihmisten hulinassa. Poistuimme ulkoilureitiltä rauhallisimmille poluille. Kaverit päästettiin jatkamaan matkaansa toiseen suuntaan. Hyvä yritys perhe Who mutta joku toinen kerta sitten! Tällaista tää on lasten kanssa aina välillä. 

Toverit, oli silti kiva nähdä ihan pikaisesti!
:)

Kirkon portailla. Noiden ovien takana jännitin pari vuotta sitten aika lujasti.

Tehtiin myös ex tempore-reissu mummun,ukin ja E:n luokse. Grillattiin makkarat sekä nakit siellä sitten.

Tänään sai työnnellä rattaita kuivalla asfaltilla. Se jos mikä on iso lupaus saapuvasta keväästä ja kesästä.  Ja tuntuipa muuten mukavalta!You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Halaus. On varmaan totta, että supisivat ja hämmentyivät, muttei se tarkoita, että Sinun tulisi pahoittaa mielesi. Ei heidän reaktionsa ollut muuta kuin hämmentynyt, ei missään nimessä muuta. Miehesi suhtautuminen asioihin on oikea - ei kannata yrittää tulkita ja havainnoida. Sinulla on kaksi lasta ja se siitä. Voimia! Ja turhat huolet nurkkaan. Laila on lahja ja Wäinö on sen veli. Lahjoja siis molemmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En pahoittaisi, jos en tuntisi ja tietäisi henkilöä. Kiitos ihanasta viestistä TAAS Jutta <3

   Poista
 2. Se kertoo vain siitä etteivät he kertakaikkiaan tiedä mistä supisevat, en sano "älä välitä" sillä - välitä vain, mutta älä pahoita mieltäse moisen vuoksi :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi paha mieli meni nopsaa ohi. Oli vaan pakko kirjoittaa tästä blogiin :) Kiitos! <3

   Poista
 3. Kyllä mäkin olisin varmasti katsonut, ja katsonut uudelleenkin ja ehkä vielä kerran (jos en tästä blogista tietäisi). Mutta en pahalla. Enkä säälivästi, vaan uteliaisuuttani. Et varmasti olisi pitänyt minunkaan katseistani, mutta mitään arvostelevaa saati ilkeää ei mielessäni olisi taatusti ollut. Ymmärrän kyllä hyvin, että ihmisten katseet, tietynlaiset, arvioivat, saavat toisinaan aikaan sellaisen "mitäs mulkkaat?!"-fiiliksen, ihan terveenkin lapsen kohdalla. Ja vaikka kuinka itselleen hokisi, että unohda se, niin voi viedä hetken, että leijonaemon niskakarvat laskeutuvat... Vaikka pitäisi vain unohtaa muut ja nauttia omistaan :) Muille haistattaa pitkät, paitsi kivoille tyypeille tietenkään.

  Kuten jo aiemmin sanottu, aivan ihanasti kerrot elämästänne ja teidän tenavat on niin suloisia <3 Harmi, kun ei olla vielä vastatusten vaunuiltu, niin en ole voinut ihan suoraan tätä sanoa, sikäli kun se sinua edes kiinnostaisikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ongelmallista tästä tilanteesta teki se, että tunsin henkilön entuudestaan ja koskaan emme ole toisiimme tutustuneet kunnolla. No, oon selvinnyt tästä ja tuli vaan tunne, että siitä on pakko kirjoittaa. Tosi kivasti kirjoitit. Jos vaunuillaan vastakkain niin tule ihmeessä juttusille. NaamaTuttu on mullekkin jo TuttuJuttu :)

   Poista
 4. Ja sitä paitsi Pirpsu on kaunein tyttö jonka olen koskaan nähnyt. Piste :) Upeaa Pääsiäistä!

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook