Tuttisuut

15.03


Kaikista pienin yllätti tänään äidin hyväksymällä uuden 6kk -->  tutin uneen tuudittajaksi. Poika nukkuikin paremmin kun ei herännyt joka kerta pullon tipahdettua suusta. Aikaisemmin kun unille on nukahdettu maitohömpsyn/tuttipullon avulla. Katsotaan että vieläkö tämä sama kikka toimisi illallakin.


Isompi sai tänään tuttiterapiaa hampaiden narskutukseen. Oli aivan haltioissaan! 


Aamupäivän vietin Piippiksen kanssa fysioterapiassa. Päästiin taas jumppaamaan toimintaterapeutin huoneeseen ja siellä oli yllättäen superkivaa! Aluksi tyttö ei uskaltanut mennä tuohon kuvassa näkyvään putkeen mutta hetkenaikaa emmityyään, lähti hän hakemaan liian mielenkiintoista marakassia putken keskiosasta.  Sen jälkeen peruutti sitten takaisin lähtöpisteeseen päättäväisesti.

Mummi sekä pappa tuli katsomaan pikkuW:tä terapian ajaksi ja lähtiessään veivät Pirpanan mummolaan päiväunille. Tänään oon viettänyt iltapäivällä siis aikaa pojan kanssa ja saanut vähän siivottuakin. Otettiin tehotreenit kiinteiden syömisen kanssa ja nyt näyttäisi siltä, että jokapäivä saan vähän enemmän pojan masuun ruokaa menemään kerralla. Sinnikäs se on pistämään hanttiin kyllä. Karkeampi ruoka menee sosetta paremmin. Siskolla taas toisinpäin. Hassut.

Itsekkin päätin vähän hassutella ja innostuin järjestämään maaliskuussa varpajaiset, itselleni. Kutsuin ihania naisia meille ja odotan kovasti tuota iltaa. Hyvää ruokaa, juomaa sekä viehättävää seuraa.

Kahden viimeisen vuoden aikana on tapahtunut mun elämäni suurimmat mullistukset. Koville on ottanut aina sillointällöin mutta hengissä ollaan ja sen vuoksi koen että olen varpajaiseni ansainnut!

;)

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Varpajaiset itselle, mikä oivallinen idea! Tulee varmaan todella mukavat kemut :) Ihania nuo sinun pienet. Olet kyllä varmasti kemusi ansainnut!

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook