Sairastuvalta Hyvää päivää!

11.43


Toissayönä tultiin sitten kaikki muut kipeäksi mutta mä sain kokea taudin Grande Finalen eilisen illan sekä menneen yön aikana. Ei tää missään nimessä kivaa ole.

Meillä oli etuoikeus saada maailman suurin ystävänpäivälahja eilen kun mummi tuli yökylään, hoitamaan koko kööriä. Uskon että en olisi selviytynyt millään tuosta eilisillasta kun jouduin juosta vessassa 5 minuutin välein ja H:kin oli elämänsä kuumeessa. Hän onneksi vähän toipui iltaa kohden jolloin pääsi vähän auttamaan lastenhoidollisissa tehtävissä.

Mä en nyt pysty vieläkään kirjoittelemaan paljon sillä olo on super kurja edelleen. Kuume täytyisi vielä saada talttumaan tavalla tai toisella.

PikkuW on jo pirteä oma itsensä mutta Pirpanalla näyttää tuo palautuminen kestävän :/ Tahtoisin takaisin mun oman ilopillerin jo..

Onneksi tänään alkaa H:n hiihtoloma. Saadan korvata tää menetetty viikko tekemällä jotain kivaa kunhan nyt ensiksi päästään takaisin elävien kirjoihin...

Onkohan maapallolla olemassa sellaista kolkkaa, missä näiltä tällaisilta murheenkryyneiltä voisi välttyä?  Jos on, meidän perhe lähtee sinne ensitalveksi.

Ja hei rakkaat lukijat, oikein ihanaa mennyttä Ystävänpäivää teille jokaiselle! <3
Toivottavasti saitte kukkia. Me saatiin interfloran kautta. Tosin mä lähetin ne itse H:lle :D

You Might Also Like

0 kommenttia

Suosituimmat

Facebook