Ankka-puhelin?

20.50

Uskomatonta, kello on vasta 20.30 ja mun pienet nukkuvat kumpikin jo! Iltasella tuli treenattua niin huolella, että akut kuluivat loppuun sekä isolta että pienemmältä ja näinollen nukahtaminen tapahtui hetkessä tänään. PikkuW pyörii ees-taas selältä masulleen ja masulta selälleen. Pirpana ryömii eteen ja taakse, nousee vähän väliä istumaan ja sitten taas takaisin masulleen maan tasalle. Tuota treenailua ja oivaltamista on aivan mahtavaa seurata sivusta! 

Mulla ei tästä päivästä ole nyt hyvää kuvaa mutta laitan toisen videon, jonka kuvasin edellisen klipin kanssa samana iltana. Pientä kovakouraisuutta Pirpanalla pikkuW:n suhteen ilmenee aina sillointällöin ja nyt on meneillään jonkinsortin kokeiluvaihe. Vuoronperään toisiansa telovat tavalla tai toisella. Onneksi mitään suurempaa vahinkoa ei ole tapahtunut ja kokoajan ovat valvovan silmän alla kun keskenään lattialla leikkivät. 


Kolikolla on tietysti tässäkintapauksessa se toinen puoli ja tosi suloisesti isosisko osaa silitellä sekä suukotella vauvaa, osoittaa hellyyttä. Yleensä niin tekeekin. Toissapäivänä sain ihastella vierestä kun pikkutyypit makasivat lattialla vierekkäin ja pitivät toisiaan käsistä kiinni. Olivat ihan hiljaa. Hetken kuluttua kädet irtosivat toisistaan mutta ei mennyt kauaa kun sisko otti taas pikkuW:tä tassusta kiinni. 

Olen niiiin siunattu kun saan seurata sivusta kahden pienen ihmisen yhdessä varttumista ja sitä miten oppivat toisiltaan..

Sydän.

Ja nyt loppukevennys. 


You Might Also Like

2 kommenttia

Suosituimmat

Facebook