Hengissä taas!

15.58Nyt näyttää ihanasti siltä, että Pirpana murukin on selvinnyt taudista ja tytön oma persoona on palannut meitä viihdyttämään. Olo on niin huojentunut! Nyt hän nukuskelee ulkosalla monen päivän tauon jälkeen ja uskoisin että se vasta piristääkin sekä häätää loputkin taudin rippeet hus pois!

Ja niin sitä taas ihan eri tavalla osaa arvostaa tervettä arkea. Ai että se onkin mukavaa. Kirsikkana kakun päällä on vielä tuo isin loma! Tänään ollaan jo vähän uskallettu suunnitella, joskohan sitä loppuviikosta tekisi minireissun jonnekkinpäin suomenmaata. Katsotaan..

Vähän kuvia tältä päivältä.


Parantunut pikku keimailija, talvinen maisema keittiön ikkunasta sekä juuri istumaan oppinut pikkumies. Vähän tuo istuminen on vielä huteraa mutta treenataan joka päivä kovasti joten eiköhän se siitä skarppaannu.

Tästä tuli sitten hyvä päivä!You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Aivan upeaa, että Piippis alkaa olla jo kunnossa ja ihana oma itsensä! Ja mikä hurmuri pikkumies W onkaan... Kertakaikkisen suloisia kumpikin <3
    Pususia TätiAnonyymiltä

    VastaaPoista
  2. Ei pikkuW itse vielä pääse istumaan mutta ollaan laitettu istuma-asentoon ja nyt pysyy siinä ihan kivasti :) Ja hää tosiaan ei vielä 5 kk kääntynyt kun selältä masulleen :)

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook