Uupumusta..

17.19Tänä-aamuna meillä olisi ollut fysioterapia kasin jälkeen mutta päädyin ilmottamaan fyssarille(Piippiksen herätessä vasta vähän ennen kahdeksaa) että olemme hilppasen puolikuntoisia ja tämän viikon jumpat jääköön väliin. Kyllä me ihan terveitä ollaan mutta pientä väsymystä on havaittavissa sekä lasten että vanhempien habituksessa. Tämä on jatkossa hyvä tietää niin ei tule otettua ihan noin aikaisin fyssarikäyntejä. Sain aamupäivällä vielä kivan viestin meidän ihastuttavalta terapeutilta ja se meni näin : "Kaikki muutkin kovasti treenaavat pitävät aina välillä lepoviikon kehityksen maksimoimiseksi ;)". No näinhän se on . Ja meillähän muuten treenataan nyt yötä päivää. Yölläkin neiti on kovasti levoton kun vähänväliä täytyy pyöriä sekä hyöriä.

Odotellaan mummia sekä tätiä kylään. Tulevat auttamaan mua lasten kylvetyksissä ja noin muutenkin pitämään seuraa.  Hyvä niin :) Me kaikki kolme tykätään kyläilijöistä.

Kappas, Pirpana pääsi kontilleen tuohon lattialle ihan itse! Jokapäivä jotain uutta. Meillä on luvassa mielenkiintoinen kevät/kesä kun nämä kaksi tästä lähtee kunnolla liikenteeseen. Sitä ihan oikeasti odotellessa!

You Might Also Like

2 kommenttia

Suosituimmat

Facebook