Ostoksilla

19.38Näin meillä saadaan iltaisin aikaa kulumaan vaikka väsymyskin pitkän päivän jäljiltä meinaa painaa vähän päälle. Pirpana jaksoi heitellä noita värikkäitä pallojaan vartin ajan pois ammeesta täysin tyytyväisenä. Välillä "höpötteli" omiaan ja sitten taas touhu jatkui..

Itse olen tehnyt tänään törsäämisen henkilökohtaisen ennätykseni (siis mitä päivässä voin saada rahaa palamaan) ja sillähän sitä kannattaakin kehuskella. No, mä en kyllä törsännyt tuota järkkysummaa ihan kokonaan itseeni vaan isoimmat setelit lompakosta hupenivat lasteni hyväksi. Nyt on sellaiset menopelit notta oksat pois! On se kyllä meille vanhemmillekkin tosi hieno homma että on laadukkaat rattaat joita on hyvä työnnellä ja mahtuu ovesta kun ovesta. Villapaidan ostin itselleni ja valokynän. Ja patongin Picnicistä. Ja ainiin, rintapumpun ostin ihan uuden. Pirpana sai sitten vielä ihania perhospinnejä sekä A-vitamiinirasvaa nenun alla kukkivaan ihottumaansa. En tiedä mistä moinen mutta sitkeitä näppyjä ovat eikä oikein mikään rasva meinaa tehota.. 

Poika sai uusia tutteja sillä olen päättänyt että tämä seuraava lapsi saa luvan sitä tuttia alkaa syömään.
Voi poika, hengähdän syvään helpotuksesta kun saadaan sut syliin.. Jotenkin tuskaista tämä odottelu kun on niin sekavat fiilikset tuon synnytystapahtuman suhteen edelleen. 

No, onneksi H tulee muutaman tunnin päästä kotiin ja tuo ostamansa Kovasikajuttu DVD:n sekä kerrosaterian mukanansa niin saan ajatukset hetkeksi ihan muualle. Leffailta! :)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Britax B-Dualitko teille kotiutui? Meillä on sellaiset, ja tykätty on kovasti! Rrrakastan sitä, että rattaita voi muunnella tarpeen mukaan yhdelle tai kahdelle, ja turvaistuimenkin saa tarvittaessa kiinni runkoon. Ihan paras ostos oli meille, toivottavasti myös teille!

    VastaaPoista
  2. Nepä hyvinnii! :) Justiinsa tuo muunneltavuus oli se mikä ratkaisi valintaa tehdessämme. Huomenna pääsen kasaamaan rattaat ja vien Pirpanan ekalle ajelulle :)

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook