Mummolassa

20.55


Mummin ja papan hellässä huomassa olemme. Niin kun kuvasta näkyy,viihdymme. Mulla vaihteeksi tosi kehno päivä. Supistaa mutta ei vieläkään tarpeeksi tiheään. Sitten ne mokomat supparit todennäköisesti huomiseen mennessä taas laantuvatkin kokonaan. 
Pojan liikehdintä tuntuu todella kipeästi kohdunsuulla, kuin puukolla iskettäis. Ja poika tietysti kovasti eläväinen, tämän totesi myös terkkari neuvolassa. Kauratyyny onkin taasen ollut kovassa käytössä ja kaikki kunnia sille ihmiselle joka moisen on aikanaan kekannut.
Jalatkin ovat täydellisen turvoksissa. Ihan parissa päivässä ovat pullahtaneet. 

Mutta vaikka vähän kehno onkin oloni ollut, on myös mulla ollut syytä samanmoisiin virnistyksiin kuin Piippiksellä kuvassa. Sain nimittäin Papan tekemää kanttarellikastiketta sekä uusia perunoita. Lukuisia suukkosia Pirpanalta olen saanut. Motivaatiovaatteet saapuivat postissa. Tieto siitä että ensiviikolla kääntyy taasen yksi uusi sivu meidän elämässä, helpottaa myös suuresti. Tieto siitä että tapaamme vihdoin uuden tulokkaan, saa suupielet hymyyn. Ihmeellistä.

Kuva yläpuolella on parasta lääkettä tällähetkellä. Äidin rakas, ihana sulosilmä nakupelle!

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Aina yhtä kaunista ja hämmentävää katsoa sitä pientä suloisuutta siinä vierellä päivä päivältä vahvistumassa. Kauneinta maailmassa.
  Toista odottaessa mietin, miten voi syntyä maailmaan toinen yhtä rakas ja täydellinen. Mutta niin vain se on mahdollista. äidin rakkaus on rajaton.
  T:J-K. J

  VastaaPoista
 2. Moikka, en ole aiemmin kommentoinut mutta nyt ajattelin... :)
  Onnea kovasti odotuksen loppusuoralle. Itse muistan loppuajat sektiota odotellessa, kuinka kovasti jalat turposi ja öisin vaivasi levottomat jalat. Sektiota edellisenä iltana piti laittaa jo yöksi leikkaussukat jalkaan (meillä sektio oli heti aamulla) ja yllätyksekseni nukuin kuin tukki. Mikä autuus olikaan kun kaikki turvotus jaloista hävisi. Mietin että kunpa olisin tajunnut aiemmin jo sukkatempun, niin olisi ollut helpompi olla. Jos sen käytölle ei ole mitään estettä että esim yöllä niitä pitäisi, tai jotain lentosukkia niin testaa ihmeessä. (Siis esteellä tarkoitan sitä että en tiedä voiko siitä olla haittaa jos pitää niitä öisin jo ennen leikkausta, jos päivisin kuitenkin ottaa pois). Tsemppiä ison mahan kanssa jaksamiseen ja tulevaan sektioon myös! Itselleni (suunniteltu)sektio oli todella ihana ja helppo kokemus, pareneminen nopeaa ja kaikki hyvin. Ja palkintona vielä yksi 47 palasen erikoistapaus :))

  VastaaPoista
 3. <3

  Kiitos Kati vinkistä. Käynpäs heti huomenna tukisukat hakemassa. Mulla ei esikoisen kanssa ollut tätä turvotusongelmaa ollenkaan joten ihan uus juttu tämäkin! Ja kiitos tsemppauksesta :)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook