Kesä?

20.38


Tänään uskaltauduttiin ulkoilemaan Suomen suveen vaikkakin villatakkiin jouduttiin pukeutumaan. Niinkun jo aikaisemmin olenkin maininnut, nämä sääolosuhteet eivät haittaa allekirjoittanutta ollenkaan. Helteethän alkaa sitten vasta kahden viikon päästä.. ;) Odottelevat minua.

No juu, tänään on ollut taas aika huono päivä. Tosi tukala olo alavatsassa sekä paineen tunne siellä samaisessa paikassa tekee lähestulkoon liikuntakyvyttömäksi. Sitten kun uskaltautuu ylös niin joutuukin kipittämään samantien vessaan. Ihanaa. Kaikenlisäksi mielenikin pahoitin muutamasta tapahtuneesta jutusta mutta onnekseni kuin kreivin aikaan puhelin pärähti ja sain kaksi aivan huipputekstiviestiä! Kiitos P ja I *Sydän* 

Huomenna käydään ostamassa ihan uudet sisarusrattaat joita tänään käytiin jo Pikku Hurmurissa katsastamassa. Päädyttiin nyt kuitenkin siihen Britaxin B-Dual malliin, sitä kun voi sitten jatkossa muokkailla tarpeen ja tilanteen mukaan. Samalla uusitaan rookielle turvakaukalo kun saatiin hyvä tarjous(myyjä varmaan kauhistui nähdessään nykyisen, 10-vuotta vanhan version ja antoi säälistä alea ;). Siinä ne kalleimmat hankinnat uuden vauvan tiimoilta ovatkin. Kaiken muun olen yrittänyt hankkia käytettynä.

Illalla keksittiin kiva leikki. Ja siinäpä sitten riitti ihmettelemistä kerrakseen.


Pirpana muuten osoitti tänään pientä edistystä lattiatasolla makoillessaan. Oli hilkulla ettei päässyt jo kontilleen. Etuosa ja takaosa nousee jo hienosti, mutta valitettavasti vielä eriaikaan ;) Kyllä se sieltä pikkuhiljaa. Nyt jaksaa olla masullaan jo pitkiäkin pätkiä ja treenailla siinä itsekseen. Aikaisemmin kun tuli heti kiukku. 

Nyt mä menen saunan lämpöön lepuuttelemaan hieman kipeää alaselkää. Mun äidin vaaleanpunainen kauratyyny on ollut viimepäivien aikana kovassa käytössä. Ihan mahtituote!You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Sulla on ihana blogi ja niin suloiset lapset :) eilen sattumalta päädyin sun blogiin ja jään ehdottomasti seuraamaan! Olisiko mahdollista, jos voisit tehdä postausta noista teidän britaxin rattaista? Meiilä vauva nro 2 kypsymässä, kovasti on eri ratasvaihtoehtoja mietitty.. Onko olleet hyvät? Mitäs muuten kun kolmas lapsi syntyy teille, miten liikutte sitten?
    Mukavaa illanjatkoa teidän perheelle :)
    // Emma

    VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook