"Kesätöissä"

23.07

Ollaan siis koko perheen voimin nyt hoitamassa mun siskoni karvakorvia eli asutamme heidän taloaan viikon verran. Päivitteleminen tänne blogiin on siis hetkenaikaa jälleen vähän hankalampaa. Pieni pakollinen loma on ehkä kuitenkin ihan paikallaan myös tämän harrastuksen tiimoilta. Facebookista löytyy tärkeimmät infopläjäykset jos sellaisia on tullakseen.

Tänään käytiin H:n kanssa (Pirpanan nukkuessa mummolassa päiväuniaan) syömässä pitkästäaikaa ihan oikeassa ravintolassa ja kyllä oli rentouttavaa kerrassaan! Vähän myöhemmin iltapäivällä tunsin ensimmäisen kunnon kivuliaan supistuksen ja hetken aikaa alavatsa oli todella omituisen tuntuinen. En pystynyt hetkeen kävelemäänkään oikein kunnolla. Ehdittiin jo miettimään sotasuunnitelmaakin, jos lähtö vaikka sattuisi tulemaan. Eihän sitä koskaan tiedä. Tilanne rauhoittui onneksemme ainakin toistaiseksi. Yöt ovat pinkeän masun kanssa aikamoisia tätänykyä mutta näillä mennään ja paras tapa on vaan yrittää pysyä mahdollisimman rentona sekä rauhallisena. No stress! :) Tulee jos on tullakseen. Nyt elellään jo kuitenkin aika turvallisilla viikoilla mutta tietysti aina parempi jos vauva jaksaa asuttaa yksiötään vielä muutaman viikon. Hassu ilmiö tapahtuu muuten melkeinpä jokayö kun alavatsasta alkaa jommaltakummalta puolelta vetämään suonta. Ei niin kivaa mutta ennenkokematonta. En muista että Piippistä odotellessa olisi sellaisia tuntemuksia ollut.
Jatkanpa seuraavaksi pähkäilemistä aiheesta: Tilataanko sisarusrattaat jossa tyypit istuu vierekkäin vaiko peräkkäin? Olisihan käytännöllisemmät ne, joissa lapset matkaa peräkkäin mutta jotenkin tuntuu tylyltä ettei toinen näe kunnolla eteensä :) Nää on vaikeita ja isoja päätöksiä loppupeleissä.
Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! 

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Itellä on peräkkäin istuttavat tuplat (Britax B-Dual, ei sovi kyllä lyhyelle työntäjälle, kun ei näe kunnolla eteen, ainakaan, jos kuomu on ylhäällä) ja ainakin näin toisen ollessa ihan vauva. Isompi on naama menosuuntaan ja se on ihan ok, kun osaa jo kertoa, jos joku on huonosti. Ne on ihanat siinäkin mielessä, kun mahtuu kulkemaan joka paikassa. Joskin talvi on vielä kokeilematta, että saa nähdä jääkö vaunut silloin varastoon pienehköjen etupyörien takia, onneksi pienempikin on silloin jo sen verran iso, että voi tarpeen tullen istua isomman kanssa pulkassa.

  Mut ehkä sulle suosittelisin rinnakkain olevia, kun ikäeroa on vielä vähemmän kuin meidän lapsilla ja Pirpanakin varmaan tykkää, kun näkee äidin koko ajan.

  VastaaPoista
 2. jäi tuo lause näköjään kesken, että ainakin näin, kun toinen on ihan vauva ja matkaa alaistuimessa, on nämä ihan ok kärryt.

  VastaaPoista
 3. Meillä on vierekkäin istuttavat (Carena Double Swing) ja minä oon tykänny. Isompi on 2 vee, vauvalle laitettiin aluksi niihin kova kantokoppa, jonka aion nyt ottaa pois kun vauva on 4 kk. Mahtuu hyvin normaalista ulko-ovesta (tosin ei meidän takapihan ovesta, joka yllättäen olikin kapeampi) ja ainaski omassa lähikaupassa mahtuu liikkumaan hyvin. Tukevat. Ja nyt kun vauvaakin alkaa kiinnostaa nähdä ympärilleen, niin molemmat näkee ja viihtyy hyvin.

  VastaaPoista
 4. Hei kiitos kumpaisellekkin vinkeistä! Tervetulleita ovat tässävaiheessa! :)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook