Hämähäkkikeinussa

20.44

Olkoon tämä nyt sitten se viimeinen päivitys ennen uuden perheenjäsenen saapumista. Tänään ollaan yritetty  vielä puuhastella ihan normaaleja juttuja Pirpanan ja H:n kanssa mutta huomenna tilanne on jo mitätodennäköisimmin toinen sikäli mikäli yhtään itseäni tunnen. Olen kaikinpuolin valmis tulevaan koitokseen mutta toki se jännittää ja pelottaa ihan yhtälailla kun esikoisen syntymä ja  ensimmäinen alatiesynnytyskin. Kun tilanne on uusi ja kuitenkin yksi elämän kauneimmista ja tärkeimmistä. Täynnä tunteita ja tuntemuksia! Onneksi H aloittaa kahdeksan viikon pituisen lomansa tänään iltavuorosta kotiin saapuessaan ja näinollen meillä kaikilla onkin siis ruhtinaallisesti aikaa tutustua toisiimme tulevien viikkojen aikana.

Apua, ajatuskin Pirpanasta ihmettelemässä pientä velipoikaa saa mut jo etukäteen aikas tunteelliseen mielialaan. Meidän pienestä spesiaalista tulee aivan mahtava erityinen, ihana isosisko ja ihan kohta..

Nyt ei sitten muuta kun avoimin mielin kohti uutta jännittävää tapahtumaa. Tuntuu vaan niin epätodelliselta tämä kaikki! huh.

Ehkä kykenen päivittämään tärkeimmät speksit uudesta tyypistä kännykällä sairaalasta käsin, ehkä en. Kyllä meistä kuuluu vielä, toivottavasti pian.

Mahtavaa loppuviikkoa kaikille <3


You Might Also Like

15 kommenttia

 1. Paljon tsemppiä ja onnea tulevaan!!

  VastaaPoista
 2. Onnea matkaan! Pidän peukkuja, että kaikki sujuu jouhevasti. Ihanaa, että Pirpana pääsee pian silittelemään velipoikaa! :) Ja kyllä niitä kännykkäkuvia olisi niiiiiin kiva nähdä. Niin tiiviisti on odotustanne täälläkin seurattu, ettei millään malttaisi odottaa lopputulosta. :) :)

  VastaaPoista
 3. Onnea ja tsemppiä! Toivotaan, että kaikki menee mainiosti. Pian odotus päättyy ja pieni nyytti on sylissä :)

  VastaaPoista
 4. Toivotan paljon onnea torstaille - kaikki menee hyvin!

  Olen seurannut blogiasi siitä lähtien kun ystäväni antoi sivuistasi vinkin. Meillä on joulukuussa 2011 syntynyt 47-palasta omaava tyttönen. Koko perheemme seuraa valloittavan ihanan Pirpananne kehittymistä sekä kuulumisia ja tämä äiti ammentaa sitä valtavaa määrää positiivisuutta ja valoa, joka sinulta Pirpanan äiti blogisi kautta välittyy. Kiitos säteilystäsi! Ja kaikkea hyvää koko teidän perheelle!

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä Anna-Kaisa!!! Muista pyytää aina vaan kipulääkettä kun kivut vaatii sitä. Täällä eletään hengessä mukana!

  VastaaPoista
 6. Paljon tsemppiä ja onnea tulevaan! Kaikki varmasti menee hyvin! Hengessä ollaan täälläkin mukana! :)

  VastaaPoista
 7. Hengessä mukana ja tsemppiä matkaan!

  VastaaPoista
 8. Kaikkea parasta ja onnellisinta!!!

  VastaaPoista
 9. Tsemppiä ja vahvaa mieltä!

  VastaaPoista
 10. Hirveästi tsemppiä täältäkin! Ite sektion kokeneena voin sanoa, et ei se maailman paras kokemus ollu, muttei kyllä se pahinkaan. Lopputulos oli kaiken väärti:)

  VastaaPoista
 11. Onnea matkaan! Kaikkea hyvää pienen miehen elämään! Pirpanasta tulee ihana isosisko. <3

  VastaaPoista
 12. Onnea uudesta perheenjäsenestä. :) Eksyin tänne fb:n kautta (olen tosin ennenkin kurkkinut). Ja onnea myös tuoreelle isosiskolle..

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook