Neuvolakuulumisia

21.16

Ajattelin ihan huvikseni testata kännykällä bloggaamista eli toisinsanoen lomaileminen ei ollutkaan ihan niin helppoa kun kuvittelin ;) Sf-mitta on palannut jälleen käyrilleen ja kulkee siinä vähän keskikäyrän yläpuolella. Protskut ja sokrut olivat ok. Painoa on tullut sopivasti(300g) per viikko. Pieni sydän sykkii ihanasti ja vauva on "uomissaan". Kaikki siis näyttää taas hyvältä vaan ei tunnu mutta se on sivuseikka. Minä jaksan kyllä kunhan pikkukaverilla kaikki on kunnossa. Seuraavaksi onkin sitten luvassa piipahdus Hyvinkäällä synnytystapa-arvion tiimoilta. Sitä odotellessa. On ollut mukavaa vietttää aikaa teini-ikäisen siskontytön sekä hänen ystävänsä kanssa. Lähtevät riparille huomenna. Muistot ovat siis tälläkin kääkällä pulpahtaneet pintaan ja hetkenaikaa tunsin itseni teiniksi jälleen :) Mulla olisi ollut tähän kuva vaan en osaa sitä tänne laittaa puhelimen kautta. Tuo otos löytyy Facebookista. Näköjään iLuuri ei tunnista rivinvaihtoakaan. Pahoittelen ja yritän jatkaa lomailua. Seuraavan kerran jatkan päivittelyä koneella totuttuun tapaan. Nyt jalkakylpy ja lepoa. Oon ihan klesana.

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Hienoa, että sf-mitta on taas käyrillään ja muutenkin menee kivasti. Mukavaa odotuksen jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Hyviä kuulumisia lukemassa:) Jaksuja edelleen! Niin tuttua tuo, et vauva senku porskuttaa ja äippä puuskuttaa..

  VastaaPoista
 3. "Kaikki siis näyttää hyvältä vaan ei tunnu"... Tuttua. Vaikka kaikki pitäisi olla kunnossa on silti jotenkin paha olo. Ja ajatukset laukkailee viimeistään siinä vaiheessa kun muut jo nukkuu. Liikaa aikaa ajatella... Luulen että omalla kohdalla pelottavat kokemukset aikaisemmilta odotuskerroilta kasautuvat korvien väliin. Ne pitäisi osata sieltä heivata ja nauttia :) Tiedän, hankalaa on. Yritetään! <3 Ps En ole koskaan ymmärtänyt niitä jotka sanovat että raskaus on elämän parasta aikaa. Ei minulla. Jatkuva huoli läsnä. Mutta sitten koittaa se kauan odotettu palkinto, vauva <3 Tsemppiä loppuodotukseen! Amppa

  VastaaPoista
 4. Hyvä tietää että näiden tuntemusten kanssa kamppailee muutkin. Kiitoksia tsempistä ja jos oikein ymmärsin niin sielläkin odotellaan? Eli tsemppiä sinne myös :)

  VastaaPoista

Suosituimmat

Facebook